Skip to content

Αναπτυξιακό Πακέτο Διάσωσης!!

24/03/2013

Λαλούμεν τζαι καμιά μαλακία να περάσει η ώρα…

2 Comments leave one →
 1. 24/03/2013 12:27

  ΠΠΠρρρρρρρρρρρρρρρρ

 2. καχύποπτος permalink
  25/03/2013 18:39

  προσπαθώ να ενημερώσω τον Κυπριακό λαό για να μην την πατήσει!
  Η κομπίνα που ενεργοποιείται πάνω στον πανικό και τη “διάσωση” της Κύπρου είναι η κομπίνα του ESM!!!
  (Παραθέτω και εδώ σχετικό σχόλιο που έχω γράψει σε άλλα blogs και αν θέλετε προωθείστε την αποκάλυψη και ενημερώστε τον κόσμο!)
  Φίλοι ΜΗΝ το βάλετε κάτω! ΜΗΝ την πάθετε όπως οι ραγιάδες στην Ελλάδα που ακόμα θυσιάζονται για το ευρώ!!! Αυτό που έρχεται σε σας είναι πιο βίαιο διότι η ΕΕ καταρρέει και προσπαθούν να προλάβουν να επιβάλουν το επόμενο βήμα που είναι ο ESM!!!
  Aν δεχθείτε τη συμφωνία θα μπείτε στον ESM AΜΕΣΑ και θα σας αρπάξουν τα πάντα!!!
  (παραθέτω ένα σχόλιο που έβαλα σε blog στην Ελλάδα για να καταλάβετε ότι δε σας επιφυλάσσουν ΚΑΜΙΑ διάσωση!)
  Ο Κυπριακός λαός μπορεί ακόμα αν αντιδράσει σωστά να σωθεί!
  Πρέπει να απαλλαγεί από τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ άμεσα και να μην αναγνωρίσει τις συμφωνίες τους!!!
  Ο ESM ως μηχανισμός είναι έτσι φτιαγμένος ώστε ΟΛΑ τα κράτη να βρεθούν στα νύχια του τελικά!!! Προσέξατε ότι για την Κύπρο ακούγεται πρώτη φορά ο όρος “κοινοβούλια ESM”;
  Δημιούργησαν όλον αυτό τον παραλογισμό (όλος ο κόσμος προσπαθεί να καταλάβει πώς σκέφτηκαν να βάλουν χέρι στις καταθέσεις, που θα οδηγήσει σε αποσταθεροποίηση του τραπεζικού συστήματος και κλονισμό της εμπιστοσύνης παγκοσμίως!) και ενεργοποιούν τον ESM που οδηγεί στην επόμενη φάση… την απόλυτη λεηλασία και υποδούλωση!!!
  Διαβάστε το παρακάτω σχόλιο και δείτε τα βίντεο για να καταλάβετε τη μεγάλη κομπίνα (έστω και την ύστατη ώρα!) και προωθείστε την πληροφορία στον Κυπριακό λαό…

  Κύπριοι ΜΗΝ πέφτετε σε ψευτοδιλήμματα και ΜΗΝ υποκύπτετε στους εκβιασμούς τους!!!
  Συλλάβετε τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και πετάξτε τους στη θάλασσα!!!
  Αυτό που δε σας λένε είναι ότι αφού σας αρπάξουν τα μετρητά (πρώτη φορά κατηγορούνται τράπεζες επειδή έχουν ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ και απαιτείται να πληρώσουν οι ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ που τις εμπιστεύθηκαν!!!) θα σας βάλουν μέσα στον ESM ο οποίος φαίνεται να ενεργοποιείται από την Κύπρο… Μάλλον και η Ελλάδα θα βρεθεί μέσα τον Απρίλιο αλλά οι εδώ ΠΡΟΔΟΤΕΣ έπρεπε να υπογράφουν εκχωρήσεις και παραιτήσεις από ασυλία κλπ. ακριβώς επειδή δεν είχε στηθεί ακόμα η κομπίνα του ESM!
  Σας στραγγάλισαν σκόπιμα την οικονομία σε συνεννόηση με τον ΠΡΟΔΟΤΗ Αναστασιάδη για να δημιουργηθεί ο απαραίτητος πανικός και να περάσει το πολύ χειρότερο αρχικό σχέδιό τους!!! (Το παραδέχονται επισήμως οι Γερμανοί οι οποίοι λένε ότι “αυτό το σχέδιο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που αρχικά απαιτούσαν αλλά στο eurogroup είχε κάπως αλλάξει!!!)
  Στην ίδια συμμορία και ο κεντρικός τραπεζίτης της Κύπρου που περνούσε νομοσχέδιο για να έχει έλεγχο και ασυδοσία στις αποφάσεις!!! (Μήπως θυμίζει κάτι στους νεοραγιάδες;)
  Τι άλλαξε αλήθεια στο σύνταγμά σας και στις ευρωπαϊκές συνθήκες και αυτά που ήταν αντισυνταγματικά την προηγούμενη εβδομάδα τώρα “νομιμοποιούνται” να τα κάνουν;
  Προσέξτε την ΠΑΓΙΔΑ αν υποκύψετε… Ο ESM είναι ένας αδιαφανής οργανισμός που είναι ανεξέλεγκτος και χαίρει ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ, δε λογοδοτεί και δεν διώκεται!!!
  Με την κατάρρευση λοιπόν της ΕΕ, όσοι βρεθούν δέσμιοι του ESM δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουν να σωθούν, αφού μέσω ESM στήνεται η μεγαλύτερη λεηλασία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ έναντι ενός “χρέους” που οι ίδιοι ορίζουν και έχει αντίκρυσμα σε άχρηστα χαρτάκια!!!
  Η προσπάθειά τους λοιπόν να κρατηθούν λίγο ακόμα είναι για να ολοκληρωθεί το μεγάλο κόλπο ή τουλάχιστον να ΑΡΠΑΞΟΥΝ όσο περισσότερα μπορούν!!!
  Κύπριοι ακόμα προλαβαίνετε να γλιτώσετε. Βάλτε μπροστά το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ σας και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας!!!

  Μία ιδέα για τον ESM μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο: (αν δε βλέπετε ελληνικούς υπότιτλους ενεργοποιήστε τους από τη σχετική επιλογή στο βίντεο)

  Και για όσους δε βαριούνται το διάβασμα, όλη η συνθήκη:

  Παρεμπιπτόντως αυτή η εταιρεία (ESM) εδρεύει στο… Λουξεμβούργο!!!
  Όπως και στην Ελλάδα, στέλνουν και στην Κύπρο τους επικυρίαρχους που αναλαμβάνουν τη διακυβέρνηση της χώρας… τη λεγόμενη TASK FORCE!!!
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!

  Υ.Γ. Καλή δύναμη και διαδώστε το όσο μπορείτε να καταλάβει ο Κυπριακός λαός σε τι ΠΑΓΙΔΑ τον οδηγούν!!!

Πε μας ρε!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: