Skip to content

Οι Πρώτες Βοήθειες της Ρέχχας

01/02/2013

Το ραντεβού εξελίσσεται αναπάντεχα. Σε κοιτάει στα μάτια με λατρεία και διάβαζει την ψυχή σου. Μπορείς να κόψεις τον ηλεκτρισμό με το μαχαίρι, τα ιδιαίτερα σου πάλλονται με αυξανόμενο ρυθμό και θέρμη όταν οι ιδρωμένες σας παλάμες συναντιούνται. Η απόσταση που σε χωρίζει από τα χείλη του μικραίνει, νιώθεις την καυτή του ανάσα να σου ενυδατώνει την επιδερμίδα. Σου ψυθιρίζει “είμαι πάνω στα σύννεφα, εν θέλω να ππέσω ποττέ”. Λίγο πριν χύσεις πάνω σου, αντιλαμβάνεσαι ότι τα σταγονίδια που εκσφενδονίστηκαν από τα σαρκώδη του χείλη στο “ππ”, ενώθηκαν με τα σταγονίδια που εκσφενδονίστηκαν στο “ττ”, and there you have it: μια μίνι ρέχχα προσγειώνεται στο κάτω σου χείλος.

Εναλλακτικά έφτυσες του εσύ.

Είναι μία από τις σπάνιες εκείνες περιπτώσεις όπου και τα δύο σενάρια (είτε είσαι ο αποστολέας, είτε είσαι ο δέκτης του ρύπου) είναι εξίσου άβολα.

Όχι! Μην παρακαλάς τη γη να ανοίξει να σε καταπιεί! Υπάρχει κι άλλη λύση!

Το Dr. Ψωνάρα’s Corner με δάκρυα χαράς παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ,

Οι Πρώτες Βοήθειες της Ρέχχας

 

Ως Φτυμματίας:

Έλα τώρα, άστα αυτά. Ξέρεις πολύ καλά ότι έφυεν σου ένα κομμάτι φτύμμα, και ίγκωσεν τον συνομιλητή σου κάτω που το δεξί μάτι. Αφού το είδες να πετά και να προσγειώνεται!

Σε αποκλειστική μετάδοση, το flow chart επιλογών που έχεις:

Image

 

Επιλογή 1 – Είσαι ειλικρινής: Χρειάζεται να αναγνωρίσεις το πρόβλημα, και προαιρετικά να προτείνεις λύσεις. Κάτι σε στιλ “Ου σόρρυ, έφτυσα σου” αρκεί, ακόμα καλύτερα συνοδευόμενο από “θέλεις να σου το σκουπίσω εγώ που εν νεκατσιώ;”. Εξάλλου, spit happens.

Επιλογή 2 – Είσαι λαφαζάνης: Εδώ μπορείς να αραδιάσεις ένα σωρό δικαιολογίες τύπου, “Αμα ρε σόρρυυυυυυ… τζαι είπα το του οδοντίατρου μου πως τούντα σιδεράκια εν εφαρμόζουν καλά! Όπου πάω γίνομαι ρεζίλι…“. Ένα δάκρυ συμπληρώνει το πακέτο του θύματος. Τώρα, αντί να νιώθει κανείς ενσυναίσθηση για τον φτυμμένο, νιώθει για σένα. Αν ακόμα θέλεις πάση θυσία να περισώσεις ένα ρομαντικό mood, προτείνεται το, “Μωρό μου, με συγχωρείς. Μόνο που σε βλέπω, τρέχουν τα σάλια μου“.

Επιλογή 3 – Παίζεις πελλό και μένεις: Αυτή η επιλογή ταιριάζει σε τύπους που έχουν μια έφεση στην αντικοινωνική συμπεριφορά και τον σαδισμό. Εν πα να τον έλουσες, χέστηκες. Το φτύμμα σου είναι ροδόσταγμα. Τα λόγια σου έχουν σημασία.

spitting

Συνεχίζεις την συζήτηση σαν-να-μην-συμβαίνει-τίποτα, ενώ στο βάθος απολαμβάνεις την δύσκολη θέση στην οποία έφερες τον συνομιλητή σου, που οι καλοί του τρόποι δεν του επιτρέπουν να κάνει εκείνος αναφορά και να σε εκθέσει. Έτσι βλάκας ένει.

Επιλογή 4 – Παίζεις πελλό και φεύγεις: Αυτή η επιλογή ταιριάζει σε τύπους φτανόκαρτους ή άλλως πως ντροπαλούς μέχρι αηδίας. Με το που προσγειώνεται το φτυμματούι το οποίο εσύ βλέπεις σαν τεραστίων διαστάσεων ρέχχα, πιάννει σε η ταχυπαλμία τζαι δρώννουν οι μασχάλες σου. Θέλεις να φύεις τζαι να αφήκεις το πλάσμα να σκουπιστεί με την ησυχία του. Χρειάζεσαι να προφασιστείς μια δικαιολογία που να καθιστά άκρως απαραίτητη την αποχώρηση σου εδώ και τώρα, και μάλιστα χωρίς να παρεξηγηθείς. Ας πούμε, κοιτάς έξω από το παράθυρο και αναφωνείς, “ΑΜΑΝ! Ο Κωστάκης! Κωστάκηηηηηηηηηηηηη…!!”  φωνάζεις και φεύγεις τρέχοντας να προλάβεις να μιλήσεις στον “Κωστάκη”.

Επιλογή 4 – Παίζεις πελλό και φεύγεις (uncut version): Εάν ακόμα νιώθεις τόσο άσχημα που θέλεις να τιμωρήσεις τον εαυτό σου για το κακό που έκαμες στον συνομιλητή σου (αν μπορούσες να αυτομαστιγωθείς, θα το έκανες), κάτι στο στυλ, “Είτε έσιει ο πόρτος κουβαρούθκια, ή έσιεσα πάνω μου“, σου δίνει, όχι μόνο εισιτήριο εξόδου, αλλά έρχεται με το μπόνους ότι μπαίνεις σε τόσο δύσκολη θέση που ο φτυμμένος ξεχνάει τη δική του. Μη σε στενοχωρεί το καινούριο σου παρατσούκλι. Πόσο καιρό θα σε φωνάζουν “ρεχχοσιέσισσα”; Σε μερικά χρόνια θα βαρεθούν και θα σταματήσουν.

 

Διαλέγεις και παίρνεις βάση προσωπικότητας!

 

Ως φτυμμένος:

Οι επιλογές που έχεις είναι θεωρητικά οι ίδιες που έχει και ο φτυμματίας.

Πρακτικά όμως…

Ένα ρεχχίδιο έχει κολλήσει σε κάποιο σημείο του προσώπου σου. Όλοι σου οι νευρώνες σε προτάσσουν όπως συγκεντρώσεις όλη σου την προσοχή στο συγκεκριμένο τετραγωνικό εκατοστό. Και αυτό κάνεις. Νιώθεις την θερμοκρασία, αρχικά ζεστό μα σύντομα κρύο. “Evaporation causes cooling”, σκέφτεσαι και είσαι περήφανος που θυμήθηκες μια τέτοια πληροφορία από την φυσική στο σχολείο. Είναι τόσο μεγάλο που βρίσκεται στο οπτικό σου πεδίο. Ανατριχά ο σπόνδυλος σου. Όλο σου το είναι σε προστάζει με μανία όπως ξεφορτωθείς το ξένο σωματικό υγρό από εκείνο το συγκεκριμένο τετραγωνικό εκατοστό, ασχέτως αν έχετε ή όχι ανταλλάξει υγρά με τον αποστολέα στο παρελθόν. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σε τίποτα άλλο, νιώθεις ότι έχεις δεχτεί επίθεση από σαρκοφάγο ιό, που όσο παραμένει ανεπηρέαστος πολλαπλασιάζεται, εξαπλώνεται και σε μολύνει μέχρι να πεθάνεις!

Ε ρε μαλάκα, σκούπισ’το!

Ήντα εν αντροπή;;

Παρά να πεθάνεις!;

Πηγή έμπνευσης

8 Comments leave one →
 1. Ego permalink
  01/02/2013 21:26

  Apsogo kai me kathe leptomeria apolausis!
  Perimeno tis protes voi8eies tou portou 😀

 2. Γιωργος permalink
  02/02/2013 08:52

  En polla prwi akoma gia na to 8kievasw…toulaxiston na piw kafe prwta!!!!!
  E3esynithises mass kai ginamen soft.

 3. 02/02/2013 10:06

  hahaahaahha! theiko post!

 4. 02/02/2013 17:36

  χαχα τούτον εν το καρυφαιο!! “Είτε έσιει ο πόρτος κουβαρούθκια, ή έσιεσα πάνω μου“

 5. 02/02/2013 20:15

  εν απάντηση στο ποστ της cake τούτο;

 6. Anonymous permalink
  02/02/2013 22:47

  Τέλειο, ΤΕΛΕΙΟ!!!! Τζαι πάρα πολλά ενημερωτικό! Γελώ μόνη μου όπως τον χάχαν!

Πε μας ρε!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: