Skip to content

Είμαι κι εγώ Αγανακτισμένη! Χα!

09/01/2013

Αναρωτιόμουν πότε να πεταχτώ Κύπρο. Στις εκλογές ή στα καρναβάλια; Όι πως έχουν και καμία διαφορά μεταξύ τους.

Προβληματίζομαι.

Όι πάρα πολλά, μεν φανταστείς ότι σκοτίζω το όμορφο μου κεφαλάκι με ψιλά γράμματα, αλλά προβληματίζομαι.

 

Η πολιτική σκηνή της Κύπρου αξίζει της απόλυτης μου απαξίωσης. Και αυτήν την απαξίωση θα εκφράσω χονδρικά σήμερα στην “Επιχείρηση Σκούπα Μάγισσας”. Στην τεράστια της πλειοψηφία, η Κυπριακή πολιτική σκηνή αποτελείται από κοκόρια που κάμνουν κοκορομαχίες. Ο δεδομένος “πολιτικός διάλογος”, και δη προεκλογικά είναι:

– Εκάμετε τα σκατά, εξαναφέρατε την μαλάρια, εκαταστρέψατε την Κύπρο.

– Εσείς τα εκάμετε σκατά, εκόψετε τους ευκαλύπτους, εκαταστρέψατε την Κύπρο.

– Όι, εσείς τα εκάμετε σκατά, που εν επιτήσετε εντομοκτόνο να ψοφήσουν τα κουνούπια!

– Όι, εσείς τα εκάμετε σκατα, που εν επροσφέρατε δωρεάν προληπτική θεραπεία σε ούλλους τζαι εψόφησεν τόσος κόσμος. Δολοφόνοι!

– Οι, εσείς είσαστεν οι δολοφόνοι, που εφάτε τα λεφτά να παίζετε ππιριλλιά, τζαι εν είχαμε να αγοράσουμε φάρμακα για ούλλους! Δολοφόνοι!

– Ού ρε!

– Κρεμάλα!!

– Ελευθερία ή Θάνατος!!

– Αεράαααα!!

 

Ούλλοι εν αλάθητοι, ούλλοι έχουν καθαρό το μέτωπο, ούλλοι θέλουν το καλό της πατρίδας, και το εννοούν με πάσα ανιδιοτέλεια.

 

For once θα ήθελα να ακούσω έναν που τούτους ούλλους να μου λέει, όχι τι σκατά εκάμαν οι άλλοι, αλλά τι καλά ή κακά εκάμαν ή/και προτίθεται να κάμουν τούτοι.  Τούτη η ισοπέδωση του εσείς εκάμετε μόνο λάθη ενώ εμείς κάμνουμεν τα ούλλα τέλεια ετσάκρισεν το νευρικό μου σύστημα. Πλέον δεν είναι καν διακριτικοί! Αφού ΟΥΛΛΟΙ ξέρουμε ίντα κουμάρκα ένει. Τζαι ξέρουν το ότι το ξέρουμε. Αλλά επιμένουν στο ίδιο φκιολί. Και το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται. Η απόλυτη παράνοια.

 

Τούτη η εκλογική αναμέτριση έσιει τρεις βασικούς υποψήφιους:

1. Ο Αναν-στασιάδης, που εννά ανοίξει υφυπουργεία οπότε σταματά αυτόματα να θεωρείται προδότης και γίνεται εκ νέου φίλος με κάτι Ρίκκους και λοιπές “πατριωτικές” πρώην ΔΗΣΥ, νυν ΕΥΡΩΚΟ συνεπαρτσιές. Α ναι, τζαι εννά σώσει την Κύπρο που τα έργα του Καταστρόφια.

2. Ο Μαλάς, που πέραν του ότι είναι γεωλόγος νεογνολόγος γενετιστής, καλά καλά ένι ξέρουμε ποιος ένει διότι το 90% της προεκλογικής του εκστρατείας που διαχειρίζεται το πάντα πρωτοποριακό και δημιουργικό ΑΚΕΛ, αποτελείται από αναφορές σε εργατικές τάξεις και ιστορικές πάλες της αριστεράς και φάτε τους προδότες του 74.

3. Και ο Λιλλίκκας, ο οποίος θα πει ο,τι μαλακία φανταστείς για να περάσει στον 2ο γύρο. Δηλαδή έσιει το τόσο σίουρο ότι εννά περάσει, που μόνο με “πλειοδοσία” εννά κοπεί. Αν δεν τον ξέρεις ήντα νάρκισσος ένει δηλαδή, μπορεί να νομίσεις ότι επέστρεψεν ο Μεσσίας και είναι τόσο κοντά στους νέους που ανατρίχιασα.  Με το ιστορικό πολιτικής φιλοδοξίας που έχει πάντως, αν χάσει τις εκλογές θα πληγωθεί τόσο πολλά ο εγωισμός του που παίζει να αυτοκτονήσει.

 

Ο καθένας το φκιολίν του και από ουσία τίποτα. Πιο τίποτα από κάθε άλλη φορά. Είναι φοβερό! Ως τζαι ο Ούτοπος αγανάκτησε τζαι απέχει!

 

Έχουμε όμως και καινούρια φρούτα, όπως η συνπάσχουσα αγανακτισμένη Μακαρία Κυπριανού. (Μακαρία – μπρρρ.) (Κυπριανού – μπρρρρ.) Παρά την ατυχέστατη πολιτική συσχέτιση του ονοματεπώνυμου της, η Μακαρία ήταν κάθε, κάθε, μα κάθε νύχτα στις εκδηλώσεις με ευκαιρία το Μαρί, ενισχύοντας τις κακές γλώσσες που θέλουν τους εκπαιδευτικούς να εν αθκιασεροί.

*Άσχετο πως εν Στυλιανού το επίθετο της, όπως μου επέδειξε ο σπασοφασάκιας Στροβολιώτης.

 

Τζαι μετά έχουμε και την μασκότ guest star της πολιτικής σκηνής, τον λατρεμένο μας Αρχιεπίσκοπο. Η κοινή απορία “γιατί δεν τον ταπανιάζει κάποιος;” θεωρείται άκυρη διότι ως γνωστόν ο Αρχιεπίσκοπος είναι ένα τεραστίων διαστάσεων, θεό-ρατο transformer. Επίσης το ταπάνιασμα εν έτη 2013 είναι πολύ μπανάλ. Η λύση είναι άλλη και μου την έδωσε ο εξίσου ευφυής με μένα φίλος μου, ο Κώτσιος: “Ο Αρχιεπίσκοπος εν ξιούρισμα που θέλει”. Λλίο τριμμένο βάλιουμ στην κουμανταρία του, αφρό Noxzema για ευαίσθητες επιδερμίδες (αποτρέπει τις γυρισμένες τρίχες), ένα φρουτσί, ένα gilette fusion, τζαι πάππαλλα γένι. Και ως γνωστό, τα γένια κάνουν τον Παναγιότατο, όχι οι πράξεις. Ήταν να αντρέπεται να κυκλοφορήσει ώσπου να ξαναφυτρώσει,όπερ ήταν να ησυχάσει η κκελλέ μας, τουλάχιστον προεκλογικά!

 

Τζαι ούλλα τούτα ενώ υποβάλω τον εαυτό μου σε πολιτική ενημέρωση για δύο λεπτά το πολύ κάθε αγίου πέους, διότι τόσον αντέχει ο οργανισμός μου. Αλλιώς παθαίνει ο νους μου καρδιακά εγκεφαλικά.

Θεωρείστε λοιπόν ότι αυτή η ανάρτηση είναι προώθηση της υποψηφιότητας της Πραξούλλας. Ξέρω το ότι ακούεται αστείο, αλλά εν λόγω του ότι το “Πραξούλλα” εν αστείο όνομα. Σοβαρομιλώ λοιπόν.

Για όλους τους πάρα πάνω λόγους, Πραξούλλα δαγκωτό!

 

Αναρωτιόμουν πότε να πεταχτώ Κύπρο. Στις εκλογές ή στα καρναβάλια; Όι πως έχουν και καμία διαφορά μεταξύ τους, οπότε,

παρά τον Φεβράρη για τα κοινά,

καλύτερα τον Μάρτη που εν πιο πυρά.

Advertisements
19 Comments leave one →
 1. 09/01/2013 17:25

  Σπουδαία, σπουδαία η εκπομπή σας!
  Εγώ θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται κάθε φορά που έχουμε εκλογές, το κόμμα που ήδη είναι στην εξουσία να κάμνει δηλώσεις για το τι ΘΑ κάμει άμα (ξανα)φκει στην εξουσία, τζαι δεν τα έκαμεν ήδη αφού ήταν και είναι ακόμα στην εξουσία.
  Ευχαριστώ πολύ, γειά σας και καλή συνέχεια.

 2. 09/01/2013 17:31

  Μια χαρά τα πάεις προς το παρόν με το resolution σου πάντως. Ήδη 2 αναρτήσεις εντός 9 ημερών!Γουάο:)
  Κατά τα άλλα, έχουμεν τους πολιτικούς μας αξίζουν

 3. Ænima permalink
  09/01/2013 18:04

  [standing ovation]

 4. 09/01/2013 19:01

  Ζει, Ζει και το πάλεμα του δεν τελειώνει…..
  Όταν οι πολιτικοί μας, από την αριστερά μέχρι τη δεξιά, ερίζουν ποιος είναι ο καλύτερος ακόλουθος της πολιτικής του Μακαρίου, τότε γνωρίζεις ότι σαν ψηφοφόρος της μπανανίας γης δεν έχεις μέλλον, αλλά παρελθόν.

 5. strovoliotis permalink
  09/01/2013 19:51

  Η κοπέλλα είναι Μακαρία Άντρη *Στυλιανού*. Και κάποιοι την θεωρούν όντως ως τη μόνη γνήσια φωνή εναντίον του συστήματος (whatever). Το θέμα είναι πως ούτε τούτη, ούτε η παλιά φίλη Πραξούλλα θα εκλεγούν. Και την 1η του Μάρτη θα είναι εκεί ένας νέος πρόεδρος. Άρα…

  • 09/01/2013 20:03

   Μα ένεν Κυπριανού;; Οι ρε, μεν μου το χαλάς τωρά…

   • 17/05/2017 04:05

    So that’s the case? Quite a reeaovtiln that is.

 6. Anonymous permalink
  09/01/2013 19:53

  Back in Black βλεπω 🙂 Standing ovation, σφηρκες, παναϊρκα που απανταχού αναγνώστες!!!!
  Υ.Γ. Το καλοτζιαιρι εν καλυτερα…λειπουν ουλλοι διακοπες τζιαι εν ζεστη

 7. Anonymous permalink
  09/01/2013 22:37

  Τζαι εγώ είμαι αγανακτισμένη, στον ίδιο βαθμό με εσένα τζαι για τους ίδιους ακριβώς λόγους με εσένα. Να αγιάσει το στόμα σου Ψωνάρα μου!

  • Anonymous permalink
   09/01/2013 22:38

   Τζαι εγώ είμαι αγανακτισμένη, στον ίδιο βαθμό με εσένα τζαι για τους ίδιους ακριβώς λόγους με εσένα. Να αγιάσει το στόμα σου Ψωνάρα μου!

   asprokaipaxi

 8. 10/01/2013 06:17

  Ζάχος ρα, Ζάχος!

 9. milaz permalink
  10/01/2013 10:43

  Η μόνη περίπτωση να εψήφιζα κάποιον με την όρεξη μου ήταν αν έβαλε κάποιος όπως τον εκπρόσωπο τύπου του Μαλά – αλλά καταλήγω εκεί που καταλήγεις και εσύ. Που την άλλη με βάση την περιρρέουσα ατμόσφαιρα έπρεπε να έχουμε μια αποχή τουλάχιστον 40%.

  Σι γιου τα καρναβάλια…

 10. Anonymous permalink
  10/01/2013 13:48

  Μα εξεχασες τον υποψηφιο του Ε.Λ.Α.Μ!!!
  Μπορεις να καμεις ενα ολοκληρο αρθρο για τουτους. Εννα εχεις πολλα να γραψεις!

 11. 10/01/2013 15:58

  αστεία αστεία, αλλά έσχει πολλούς πελλούς που εννά ψηφήσουν Πραξούλλα για το χάζι. εσκέφτηκες να φκει;; εννά γινούμε η χώρα του τραγουδιού.

  • 10/01/2013 18:28

   Καλύτερα η χώρα του τραγουδιού παρά του μούτσιου. Πραξούλλα ολε!

 12. 10/01/2013 18:32

  Επεισες με! ΛΕΥΚΟ!

 13. ιων σκεπτικός permalink
  12/01/2013 21:23

  ‘Οπως λαλεί τζιαι ο Heatjo, άμαν συναγωνίζουνται ποιος ακολουθεί την πολιτική του Μακαρίου, τζιαι εκολλήσαν στο πραξικόπημαν τζιαι την Εοκαβήταν τζιαι τους ταξικούς αγώνες, το μόνον σίουρον είναι ότι έχουμεν παρελθόν. Το μέλλον αβέβαιο. Εν καλά να θυμούμαστε το παρελθόν τζιαι την ιστορίαν για προβληματισμόν τζιαι καθοδήγηση, τζιαι αποφυγήν των ίδιων λαθών, άμμα εμείς εμείναμεν μέσα στο τέλμα της ιστορίας. Οι παραπάνω που εψηφίζαν Μακάριον εν μακαρίτες τζιαι κόμα ζιει τζιαι μας καθοδηγεί. Υστερα λαλούμεν για τους Μουλλάες τζιαι τους τριτοκοσμικούς …… Που την άλλην εχουμεν τζιαι τζείνους που βκάλλουν σπυρούθκια μπλέ άμα θωρούν αριστερούς, τ

  Σωστά λαλείς Ψυχία. Ξέρουμεν καλά ηντα κουμάσια εν ούλλοι τους. το θέμαν είναι ότι τα κόμματα έχουν πολλήν πελατείαν τζιαι αλληλοεξυπηρετούνται. Εσύ τζιαι γώ τζιαι πολλοί άλλοι λαλούμεν τα τζιαι αγανακτούμεν, αμμά ρώτα τζιαι τα κομματοσκυλλα που λάσσουν τζει που τρών.

 14. 13/01/2013 11:37

  …εν καταλάβω τη λογική του “ψηφίστε έναν που τούτους γιατί έτσι κι αλλιώς ένας που τούτους θα φκεί”.

  Ναι, ενα ψηφίσω Πραξούλλα. Και στριπτίζ να μας έκαμνε στο “Dansing”, πάλε θα ήταν η πιο σοβαρή υποψηφιότητα για την προεδρία ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!

  Α ΓΙΑ ΟΛΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΖΙΑΙ ΧΟΡΕΥΚΟΥΜΕ!

Πε μας ρε!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: