Skip to content

Το λοιπόν Α!

11/05/2010

Η Σουηδία είναι φαινομενικά τόσο ισορροπημένη ως κρατικός μηχανισμός, ως κοινωνία, που άμα πέσεις πας την παραφωνία φεύκει η φάτσα σου.

Πες ότι μου επιτίθεται ένας τύπος με σκοπό να με κακοποιήσει. Εγώ του επιτίθεμαι πιτώντας του μες τα μμάθκια με το pepper spray για να τον απωθήσω και να προστατευτώ.

Ποιος κάθεται πάνω?

Μα φυσικά εγώ διότι είχα στην κατοχή μου και χρησιμοποίησα το pepper spray το οποίο θεωρείται όπλο και η οπλοφορία είναι παράνομη!

Ναι, ακριβώς τούτο λέει η νομοθεσία. Αν έφυεν η φάτσα σου, ξαναθκιάβασ’το να το εμπεδώσεις.

Φαίνεται σας παράξενο?

Κάτι ανάλογο μου θυμίζει το φιάσκο με το Christofias-Watch. Όπου ο τύπος που μου επιτίθεται – πνευματικά σε τούτη την περίπτωση – είναι η ομάδα συγγραφέων του μπλογκ, εγώ είμαι ο Δρουσιώτης και ο κάθε Δρουσιώτης που υπέστη πνευματικό εξευτελισμό ή/και τρομοκρατία, και το pepper spray εν η καταγγελία που έκαμα στην αστυνομία. Ρόλοι ξεκάθαροι σε αντίθεση με τα νοήματα της λέξης “επίθεση” που είναι δύο: Η επίθεση που μου κάμνει ο τύπος εν “ελευθερία του λόγου” ενώ η επίθεση η δική μου “φίμωση της ελευθερίας του λόγου”.

Άγια ολάν τζαι κανεί με τούντα καρακιοζιλλίκκια.

12 Comments leave one →
 1. 11/05/2010 16:17

  ΕΤΣΙ. Ίσια τζιαι σταράτα. Ούλλα τα άλλα εν εκ του πονηρού!

 2. 11/05/2010 17:49

  Α, ενώ αν κάτσεις να σε απαυτώσουν θα είσαι θύμα και καλός. Όχι αγάπη μου.
  Προτιμώ να ο θύτης που υπερασπίστηκε τον εαυτό μου.

 3. 11/05/2010 17:50

  μου έφαγε το(είμαι) μπροστά από το θύτης.

 4. 11/05/2010 19:22

  Τζαι σε κάποιες πολιτείες της Αμερικής το ίδιο ένει. Επιασα ένα μάθημα RAD που την αστυνομία δαμέ δωρεάν τζαι διούν μας κάτι keychains τζαι μαθθαίνουν μας να τα χρησιμοποιούμεν για αυτοάμυνα (http://en.wikipedia.org/wiki/Kubotan). Δεν έχουν λάθος.
  Τα pepper spray εν παράνομα τζαι όι μόνο κάθεσαι πάνω νομικά μιλώντας αλλά μπορεί να πάθεις τζαι αλλεργίες.

 5. Anonymous permalink
  11/05/2010 19:27

  Ορθότατη

 6. Pasxalina permalink
  11/05/2010 20:00

  Πάντως μπορείς να μάθεις body combat ή ζίου ζίτσου, κι αν σου επιτεθεί κάποιος να τον σπάσεις που το ξύλο 😉 Αν ξέρεις από πολεμικές τέχνες: Μην περιμένεις να δεις τι θα σου κάμει ή να προσπαθήσεις να φύγεις, γιατί τότε θα είσαι υποψήφιο θύμα. Τωρά για το θέμα του Δρουσιώτη ξέρω την άποψή σου 🙂

 7. 11/05/2010 20:09

  “Όπου ο τύπος που μου επιτίθεται – πνευματικά σε τούτη την περίπτωση – είναι η ομάδα συγγραφέων του μπλογκ”
  διόρθωσ’με αν κάμνω λάθος αλλά η υπόθεση έγινε για ένα σχόλιο που εγράφτηκε στο μπλογκ τζιαι όι για κάτι που έγραψαν ο/η συγγραφέας/εις του μπλογκ.
  Άρα γιατί στρέφεσαι εναντίον του συγγραφέα; Γιατί εν προσπαθείς να έβρεις τον ανώνυμο σχολιαστή; Τζιαι μεν μου πεις ότι εν ακατόρθωτο γιατί εν θα το πιστέψω.

 8. 11/05/2010 20:35

  Eolika

  Προφανώς δεν αναφέρομαι μόνο στο συγκεκριμένο σχόλιο ή μόνο στην υπόθεση Δρουσιώτη. Αναφέρομαι στην υπόθεση κάθε Δρουσιώτη που έπιασεν το συγκεκριμένο μπλογκ στην πέννα του όσο τζαιρό υπάρχει. Η διαχρονική παντελής έλλειψη βασικών κοινωνικών ορίων εις βάρος άλλων στις αναρτήσεις τους, επρόσφερε πρόσφορο έδαφος για τέτοιου είδους σχόλια που εμφανίζονται σε εντυπωσιακά μεγάλη συχνότητα (όχι μόνο από “Ανώνυμους” αλλά και από την ίδια την συγγραφική ομάδα), και έκανε την καταγγελία μόνο θέμα χρόνου.

  Τούτο εν το ππόιντ. Δεν υπάρχει κυνήγι θησαυρού.

 9. 11/05/2010 23:25

  Ρέ Ψυχία, είσαι μάγκη (μάγκας θηλυκός).

  Ξέρεις, στην αμέρικα άμα μπεί κλέφτης έσσω σου τζιαι εν άοπλος τζιαι παίξεις τον βάλλου σσε μέσα εσέναν πρώτα, εννοείται κινεί σου ΕΤΣΙ αγωγήν (ψυχοτραύματα κλπ) τζιαι χάννεις.

  Τζι αλλο έναν. Οι cyberbullies εν το χειρότερο είδος bully. Επειδή εν πούττοι ώς τον έναν, χώννουνται πίσω που την οθόνη. Τουλάχιστο οι actual bullies δέρνουν σε καταπρόσωπα. Παίζουν τους νταήδες τα αθρωπούθκια του τσίπιτος, τζι άμαν κάτσουν πάνω επειδή εφκάλαν το σσιοινί τζιαι το παλλούτζι θυμούνται τα παιδικά τους τραύματα τζιαι την ‘ελευθερία’ τους τάχα να εκφραστούν. Πόσα απωθημένα ο κόσμος ολάν!!!

 10. 12/05/2010 09:30

  Πολύ σωστή σε βρίσκω Ψυχία μου.
  Θέλω να απαντήσω στην/στον @Eólica. Ακόμα και για σχόλιο να πρόκειται και όχι για ανάρτηση, ο διαχειριστής του ιστολογίου το είχε αναρτημένο επί δύο μήνες περίπου, ενώ είχε τη δυνατότητα να το σβήσει. Δεν έβλεπε ότι είναι εμπρηστικό, αλλά και σφόδρα εξυβριστικό το σχόλιο? Πέραν όμως τούτου κάπου διάβασα ότι το έσβησε, όταν εκκρεμούσε η αίτηση για άρση του απορρήτου (προφανώς κατόπιν διαρροής της πληροφορίας).

 11. Anonymous permalink
  12/05/2010 10:31

  Ερμμ λλιο αστοχο το παραδειγμα αναλογιας σου.. Με τον ιδιο τροπο μπορει καποιος να προβαλει 1000 παραδειγματα οπως αυτο που να υποστηριζουν την αντιθετη αποψη..

  Να ομως ενα περιστατικο (που συνεβη στα αληθεια) που πραγματι μπορει να συγκριθει με το τι εγινε στη Κυπρο.. Πριν 1 χρονο περιπου ο πρωην προεδρος των ΗΠΑ Bill Clinton εδινε ομιλια σε campus πανεπιστημιου για χαρην της προεκλογικης εκστρατειας της γυναικας του.. Σε καποια φαση αρχισε να μιλα για το 9/11 και σε καποια στιγμη καποιος φοιτητης τολμησε να φωναξει ‘9/11 was an inside job’.. Και ο Clinton του απαντα με θρασος να προσεχει πως μιλα και να μην το λεει δυνατα αυτο γιατι υπαρχουν αντρες των Secret Services στο campus.. ΝΑΙ!! τον απειλησε οτι θα τον συλλαβει εαν τολμουσε να ασκησει το δικαιωμα ελευθερου λογου του!!

  Και αν ειναι 1 φορα προσβλητικο αυτο που γραφτηκε εναντιον του Δρουσιωτη τοτε το να υπαινισσεται καποιος οτι το 9/11 ηταν inside job ειναι 1 εκατομμυριο φορες προσβλητικο για την πλειοψηφια των Αμερικανων (κατηγορας την κυβερνηση σου για το θανατο χιλιαδων συμπολιτων σου).. Η μονη διαφορα ειναι οτι εκει δεν συλλαβαν τον νεαρο για ανακριση..

 12. 12/05/2010 11:30

  Ανώνυμε που πάνω

  Τωρά σοβαρομιλάς? Συγκρίνεις το “9/11 was an inside job” με το “λάκκος με ασβέστη” και άλλα παρεμφερή??

  Στο παράδειγμα σου ο Κλίντον τζαι οι που πίσω του είναι η συγγραφική ομάδα του CW που “δικαιούται” να λαλεί ότι θέλει για όποιον θέλει και χωρίς οποιανδήποτε συνέπεια να αμαυρώνει και να διασύρει και να απειλεί κόσμο, και το πλάσμα που αντέδρασε εν ο Δρουσιώτης τζαι ο κάθε Δρουσιώτης που νιώθει ότι απειλείται η σωματική ή η ψυχική του ακεραιότητα επειδή ετόλμησε να έσιει άλλην άποψη.

  Αν είμαστε ελεύθεροι να χρησιμοποιούμε hate speech διαχρονικά στα πλαίσια της “ελευθερης έκφρασης” σιέσε μέσα.

  Ούτε δαμέ έγινε σύλληψη. Ακολουθήθηκε η συνηθισμένη διαδικασία που θα έπρεπε να ακολουθείται πάντα μετά από μια καταγγελία. Το λάθος ήταν ότι εδημοσιεύτηκε το όνομα του Ξενή προτού κατηγορηθεί.

  Κανεί πιον με τούντην διαστρέβλωση.

Πε μας ρε!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: