Skip to content

CSI IV: Lost and Found

11/03/2010

Έφτασαν φυσικά και στη Σουηδία τα νέα της ανεύρεσης του κλεμμένου μας προέδρου.

 

Θκυό ππαλιές αργότερα αποκαλύφθηκαν και οι ένοχοι.

 

Και ού! Στραβάρα μου, he did it again!!

 

Μόλις έμαθα ότι εν το φιλούι μου ο Κίτας που τα εκανόνησε, ψύλλοι στ’αυτιά μου μπήκανε. Εν δυνατόν λαλώ, να ήταν τόσο απλό?  Τόσα σενάρια, τόσες εικασίες, τζαι ο Κίτας να κατουρά πάνω του που τα γέλια στο κελί του καθώς τα βλέπει όλα αυτά στην ταπεινή 48″ LCD του?

 

Εγέλασα, εν λέω, αλλά επερίμενα κάτι άλλο.

 

Κάτι παραπάνω.

Κάτι πιο dark.

Κάτι πιο, πιο… συνωμοσιακό και άτιμο.

Που κάποθθεν που να έππεφτεν η μασέλλα μας, αλλά να μπορούσαμε να πούμε “Κατά βάθος επερίμενα το”.

Όι που τον Κίτα!

 

Επερίμενα πολιτικές σκοπιμότητες.

Τούρκικες μυστικές υπηρεσίες.

Αγγλοαμερικάνικες ατζέντες.

Ρώσσικους στρατούς.

Όι πάλε για τα ριάλλια!

 

Oh my God!

Cyprus!


Ετούτο το ταπεινό πλην εξαίσιο μπλογκ, έχει κάνει πολλές ερωτήσεις προσπαθώντας να διαλευκάνει το μυστήριο Κίτα και Παπαδόπουλου.

Φτάνει πια! Σήμερα δίνει μόνο απαντήσεις!!

 

Όλοι φυσικά γνωρίζετε αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας (αν τα γνωρίζετε πηγαίνετε στην επόμενη παράγραφο), ότι δηλαδή ο Κίτας ήταν τελικά πίσω από την κλοπή της σορού του Τάσσου. Ούτε οι Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, ούτε οι Τουρκοκύπριοι, ούτε κανένας άλλος ξένος δάχτυλος. Ο δάχτυλος ήταν ελληνοκυπριακότατος με μια Ινδική πινελιά, με ασβέστη από την Λάρνακα και όχι από τον Πενταδάχτυλο, τζαι εμπήχτικεν μας ούλλο. Συγκεκριμένα ότι ο Κίτας σκηνοθέτησε την απαγωγή εκ βαθέων (δηλαδή από τον τάφο), εκ βαθέων (δηλαδή από την φυλακή). Το έργο έφεραν εις πέρας ο αδελφός του Μάμας Προκοπίου Κίτας και ο Ινδός συνεργάτης του, με σκοπό να ζητήσουν λύτρα από την οικογένεια του μακαρίτη, και οι οποίοι τελούν υπό κράτηση.

Έγγυρες πληροφορίες και αποδείξεις που μάζευα πυρετωδώς από την ώρα που ανακοινώθηκε η ανεύρεση της σωρού του Τάσσου, δείχνουν πως η ιστορία που όλοι γνωρίζουμε, δεν ευσταθεί. Μάλιστα κυρίες και κύριοι, ΔΕΝ – ΕΥΣΤΑΘΕΙ. Το τι έγινε στ’αλήθεια θα σας αποκαλύψει τώρα το Dr. Ψωνάρα’s Corner, που είναι εδώ για να ρίξει φως σε αυτά που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας.

 

What Really Happened

Ο Τάσσος ανακαλύφτηκε στις 2/3/2010 και όχι στις 8/3/2010 όπως μας θέλουν να πιστεύουμε.

ΝΑΙ ΛΑΛΩ ΣΟΥ!!!

Εμφανίστηκε στο έκτο επεισόδιο του έκτου κύκλου της σειράς LOST, με τίτλο Sundown, ζωντανός και περήφανος (όπως σχεδόν όλα τα πτώματα που ανασταίνονται μόλις πατήσουν το σώμα τους στο νησί), να περπατάει στην χρυσή παραλία το ηλιοβασίλεμα (εξού και ο τίτλος του επεισοδίου). Η χαρακτηριστική φιγούρα του τέως προέδρου έπεσε στην αντίληψη του Κίτα ο οποίος παρακολουθεί φανατικά το LOST in real time μέσω δορυφόρου. Αμέσως επικοινώνησε με τον μυστήριο τύπο στο νησί, που όταν νευριάσει μετατρέπεται σε ένα μαύρο σύννεφο γνωστό και ως Monster τζαι τρώει τους ούλλους λάχανο, με τον οποίο ο Κίτας έχει κονέ καθώς ο μυστήριος τύπος υπήρξε μέντορας του.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΣΥΝΔΙΑΛΕΞΗ ΚΙΤΑ-ΜΕΝΤΟΡΑ

 

Κίτας: Μέντορα, ο Αντώνης είμαι.

Μέντορας: Ωωωωω Αντωνάκη μου!

Κίτας: Εμεγάλωσα Μέντορα, κανεί να με λαλείς Αντωνάκη!

Μέντορας: Μεν αγγρίζεσαι Αντωνάκη μου τζαι πληγώνεις με.

(Παύση)

Κίτας+Μέντορας: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

(αν εκατάλαβες το χιούμορ, είσαι και εσύ ψυχοπαθής)

Μέντορας: Εεεε? Ίντα χαπάρκα??

Κίτας: Ε δαμέ, τα ίδια, στην φυλάκα.

Μέντορας: Τα προνόμια σου κρατάς τα Αντωνάκη μου?

Κίτας: Πόθκια σιέρκα.

Μέντορας: Εύγε Αντωνάκη μου, εύγε. Πε μου τωρά, τρέσιει τίποτε?

Κίτας: Μέντορα, το θέμα για το οποίο σου τηλεφωνώ αφορά την εθνική ασφάλεια της χώρας μου. Τρομοκράτες φαίνεται να είναι μπλεγμ…

Μέντορας: Αντωνάκη μου, σόρρυ που σε διακόπτω αλλά εν στο LOST που παίζουμε. Όι στο 24.

Κίτας: Αλλά ναι. Σόρρυ. Το θέμα για το οποίο σου τηλεφωνώ, έχει να κάνει με την επιβίωση των αληθινών κατοίκων της χώρας μου!

Μέντορας: Τωρά μιλούμε. Και πως μπορώ να βοηθήσω?

Κίτας: Πριν 5 λεπτά εθεάθηκεν στην δυτική παραλία του νησιού, τρίτο κολπούι, ο τέως πρόεδρος της Κύπρου, ο οποίος εκλάπηκε που το μνήμα του πριν 3 μήνες.

Μέντορας: Μήπως έχει κανένα έντονο χαρακτηριστικό πάνω του?

Κίτας: Ναι!! Εν πολλά ψηλός!

Μέντορας: Ξέρω ποιος ένει. Εν ο Τάσσος!!

Κίτας: ΝΑΙ!!!! Ο Παπαδόπουλος!!!!

Μέντορας: Τζαι εν ο πρόεδρος σας??

Κίτας: ΝΑΙ! Ήταν. Ήταν νεκρός στην Κύπρο… Αχ τζείντο νησί που δίνει ζωή. Μόνο για να βρεθώ τζιαμέ, απαρνιούμουν ως τζαι την φυλακή.

Μέντορας: Ευτυχώς που μου το είπες γιατί ήμουν έτοιμος να νευριάσω τζαι θα τον έπαιρνα τζαι θα τον εσήκωνα, όπως κάμνω με ούλλους, ξέρεις. Ήταν λοιπόν νεκρός πριν έρτει δαμέ!

Κίτας: Ναι, και αναζητείται από τις φανερές και μυστικές δυνάμεις της χώρας μου και του εξωτερικού. Μέντορα, πως εβρέθηκεν τζιαμέ?

Μέντορας: Εν δουλειά του Jacob τούτη για να μου ταράξει τα νεύρα μου. Εν τούτος που τον έφερεν δαμέ! Έξερεν πολλά καλά ότι ΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!! Μόνο κακό μπορεί να προκαλέσουν! Ευτυχώς που τον εκαθάρισα τζαι ησύχασα που λλόου του!

Κίτας: Μέντορα, όπως καταλαβαίνεις, η άμεση μεταφορά του στην Κύπρο είναι ύψιστης σημασίας!

Μέντορας: Ναι αλλά πρέπει να καταλάβεις πως δεν θα εξακολουθήσει να είναι ζωντανός από τη στιγμή που θα φύγει από το νησί!

Κίτας: Εν εντάξει, εν θα λαωθεί κανένας.

Μέντορας: Έχω δαμέ έναν κομπάρσο Τουρκοκύπριο. Εννά του αναθέσω την επιχείρηση. Ο Τάσσος θα είναι στο νησί ως την Κυριακή.

 

Ο Κίτας όμως, εκτός από κρυφός πατριώτης, βιαστής και δολοφόνος, είναι και πολλοπάητος ππαραδόπιστος, οπότε in the meantime φρόντησε να νεκατώσει τον αδερφό του (γιατί πάνω απ’όλα η οικογένεια), ο οποίος σε συνεργασία με τον Τουρκοκύπριο που εν φτωχός γιατί εν πλερώνει το κομπαρσιλλίκκι, τηλεφώνησε στην οικογένεια του αγνοούμενου Τάσσου και της ζήτησε λύτρα. Εν έκατσεν, τι είχαμε τι χάσαμε. Αν εκάθετουν όμως, ήταν από 200 000 μέχρι 100 000 ευρά τούτα.

Επίσης ο Κίτας, εκτός από κρυφός πατριώτης, βιαστής, δολοφόνος, και πολλοπάητος ππαραδόπιστος, είναι και attention seeker. Έπρεπε πάση θυσία να χρεωθεί τον ρόλο του εγκέφαλου της κλοπής και να λάμψει ανενόχλητος σαν σταρ του Kitawood. Αλλά με έναν Τουρκοκύπριο συνεργό κινδύνευε να χάσει το spot light. Τουρκοκύπριος συνεργός στην κλοπή της σορού του τέως προέδρου?? Αχ, βαχ κάμνουν οι Ελληνοκύπριοι για κάτι τέθκοιες εθνικές ίντριγκες!! Έτσι τζι’αλλιώς, μόλις τον κάτσουν μέσα, εννά τον κάμει γιούιν του. Οπότε μες τα 200 ευρώ που τον επλέρωσε, έδωκεν του μια πλαστή Βουλγάρικη ταυτότητα τζαι είπεν του, άμα σε αποκαλύψουν, πε τους πως είσαι Ινδός. Έτσι μούζουρος που είσαι, εννά κλείσει τζιαμέ η κουβέντα.              (Τζαι είσιεν δίκαιοοοοο……..)

 

Ρωτάς αγαπητέ αναγνώστη, γιατί, αχ γιατί ο Αλ Καπόνε να κάμει κάτι τέθκοιο??

 

Πρώτον επειδή έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο και θέλει κάτι να ποσκολιέται.

Δεύτερον επειδή έτσι θα κερδίσει κι άλλα χρόνια φυλάκισης, και αυτό του αρέσει. Διότι η ζωή στη φυλακή είναι μία στην οποία μπορεί να κάνει όνειρα, είναι μία στην οποία έχει πρόσβαση σε συνθήκες και τεχνολογίες που τον βοηθάνε να γεμίζει το CV του με όλο και πιο ευφάνταστες επιτυχίες, είναι μία στην οποία πλουτίζει χωρίς να φκάλλει τες πυζιάμες.

 

Αυτή η ζωή είναι η μοναδική που θα του δώσει την ευκαιρία μια μέρα να πετύχει την μεγαλύτερη πρόκληση: Να γίνει επί τέλους ο Σούπερ Ήρωας των οραματιστών ισοβίτων πάσης γης.

 

 

 

 Super Kitas

 

Τζαι να πετάσει να πάει στο νησί να βρει τον μέντορα του.

Τζαι να ζήσουν αυτοί καλά τζι εμείς καλά.

 

 ΤΕΛΟΣ

9 Comments leave one →
 1. sike permalink
  11/03/2010 21:47

  αν είshεν τζιαι κανένα chance να δω τον έκτον κύκλον, τωρά που επρόδωσες τον μαύρο τον πρηχτοκαπνό εξανέμισες την τέλεια

  θενξ

  ωραίος ο ντάιαλοκ 😀
  για το ψυχοπαθητικό χιούμορ εν είμαι σίουρη αν το έπιασα, εννα περιμένω να δω τι εννά πουν οι άλλοι για να δω αν εν το ίδιο

 2. 11/03/2010 22:30

  ahaha….toutos o kitas na doume pote pragmatika en na kami isovia!!!tze ego eperimena kati pio dark….exalase mas ta toutos o kitas!

  ps. ego pu egelasa simeni exo provlima?:P

 3. 12/03/2010 09:09

  Με όλο αυτό το πανηγύρι και τις θεωρίες συνωμοσίας γελούσα και έλεγα: “Ελάτε, μωρέ, σιγά μην είναι οι Τούρκοι και ο περίγυρός του και ιστορίες. Μα είμαστε τόσο “έξυπνοι” πια; Ή τόσο πολυμήχανοι; Έτο, εβρεθήκαν κάμποσοι πελλοί, αρρωστημένοι και είπαν να παίξουν με τον πόνο της οικογένειας του και τον πόνο του κόσμου γενικώς. Γιατί;; Το γιατί είναι μια άλλη ιστορία. Γιατί κοιμόμαστε. Όρθιοι. Για να βλέπουν τις χασκιασμένες φάτσες μας και να γελούν, να διεγείρονται με το αρρωστημένο επίτευγμά τους. Για να κάμουν τον Κυπραίο να γυρίσει έστω και για λίγο το κεφάλι πιο μακριά από τη βιτρίνα του Ζάρα στη Μακαρίου. Ή επειδή θέλουν να αποδείξουν ότι ΜΠΟΡΟΥΝ να το κάνουν. Έτσι, για την πάρτη τους. Κάτω από τη μύτη της αστυνομίας και να διατάραξουν τις ρουτινιασμένες μέρες τους. Γι’ αυτό. Δράση-Αντίδραση”. Αυτή ήταν λίγο-πολύ ήταν η θεωρία μου. Και όλοι έλεγαν “Μην είσαι αφελής, Aurora. Τς τς τς… Οι Τούρτζιοι, μάνα μου, οι Τούρτζιοι, οι μεγάλες δυνάμεις…”.

  Ε, τώρα μπορώ να το πω: Μα είσαστε σοβαροί;; Ποιοι Τούρτζιοι; Ποιες θεωρίες συνωμοσίας μού τσαμπουνάτε; Αν ήταν ικανοί οι Κυπραίοι να βλέπουν τόσο μακριά και να σκέφτονται τόσο σύνθετα, αν ήμασταν τόσο οξυδερκείς, δεν θα ήμασταν σε αυτή την κατάσταση. Πολιτικά. Και κοινωνικά.
  Και όσο ισοπεδωμένη παραμένει η κρίση μας και όσο διασκεδάζουμε μες στην αδράνειά μας, τα πράγματα θα παραμένουν τόσο απλά. “Ως πάρατζει”, που λέμε εν χορώ. Γι’ αυτό εξάλλου οι ρήσεις “κρύψε να περάσουμε” και “ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κώλος μας” αποδεικνύονται σοφά διατυπωμένες για το λαό μας. Και, προφανώς, θα συνεχίσουν να ισχύουν.

  Γιατρέ,
  και μας μας απασχόλησε το θέμα.
  Διάβασε και τα 2 κείμενα, αν θες, εδώ: http://a-sofo-logies.blogspot.com/

 4. Arko permalink
  12/03/2010 15:01

  Hi k pu dame! Vlepo ise ki esi fan tu LOST? Na su po tin ali8kia to diko su version en xilies fores kalitero pu tin pragmatikotita…apextos dialogos! Episis o mavros o kapnos…3ero pios eni…den 3ero an ides ekino to episodio opu o Jacob troi mazi me enan pas ti paralia-to agalma me to podi en olokliro-…e! Jinos o allos pu etroen mazi tu en jinos o mavros o kapnos pu ebiken sto soma tu Lock!…Oi, epeses pano se fanatiki…moix! Telion entry pantos!

 5. 12/03/2010 15:24

  Έντζαι είχα σκοπό να γράψω spoiler του Lost. 8)

 6. 12/03/2010 15:56

  Εν βλέπω λοστ οπότε κάπου σε έχασα…τζιαι ούτε εγώ έπιασα το αστείο με το διάλογο (λαλείς ευτυχώς που εν είμαι ψυχοπαθής άρα;)

 7. Anonymous permalink
  12/03/2010 17:58

  pale empertepse o gerimos o Al. oti ginei mes to nisi trweithn toutos. exw tin ipoyia oti prepei na en emisthos pou tin kivernisi i pou tous “shesmenous” tis kiprou gia na fortonete oules tes kolovromies tous pas tin rashi tou k na glitonoun etsi ta pio sovara skandala. (aaa EN O KITAS POU TO EKAME TELOS, toso aplo). afou en isovitis, toulaxiston, na en plousios isovitis, na men mporei k o Ropas na tou pezei to magkoui-“you have the money-you have the power”. twra na dite oti k ton Xatzikwsti sto telos en o Al pou ton efae(so simple), pou itan erastis tis Skorteli k kollitos tou arfou tis k me kapio tropo exalinagose tous na diataksoun to fono ktl ktl…(sinexiste to monoi sas), k ena fkoun oi alloi ouloi koupa apani

 8. 13/03/2010 00:04

  e kalo ntampon..!! idato suntown foero pantos.!
  o kitas kamni gia ulles tis dulies etara3entous ullus pale..!! en varkete me tpt.. e ulli mera mestin filaki ti allo na kamni..!!

 9. 13/03/2010 19:07

  Κυρία κυρία εγώ που εγέλασα πότε να κλείσω ραντεβου?!

Πε μας ρε!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: