Skip to content

Επανένωση 2010

24/12/2009

Άνοιξε και σας περιμένει ένα νέο φρούτο συλλογικό μπλογκ, με 35 -μέχρι τώρα- συντελεστές, οι οποίοι σχεδιάζουμε να επιχειρηματολογήσουμε υπέρ της λύσης του Κυπριακού προβλήματος και της επανένωσης όλων των Κυπρίων, υποκινούμενοι από εισαγόμενες ιδεολογίες (γιατί οι κυπριακές δεν εμπίπτουν στις international), και έχοντας συμβούλους ξένους, δίμετρους, ξανθούς, γαλανομάτες δάχτυλους.

Ένεκα των εορτών, η Κύπρος θα βγει σε ξεπούλημα, αλλά μέχρι το τέλος του Γενάρη οι τιμές αναμένονται να επιστρέψουν σε κανονικά επίπεδα.

Όλα αυτά γίνονται στο όνομα μιας λύσης για ένα καλύτερο αύριο.

 

Έγκυρες πληροφορίες του Dr. Ψωνάρας Corner λένε πως οι συντελεστές προς το παρόν δεν χρηματοδοτούνται από ξένες υπηρεσίες, αλλά δεν υπάρχουν εγγυήσεις για το μέλλον.

 

Περάστε για μια γεύση: http://epanenosi.com(ma)  ή http://epanenosi.org(asm)

Προσοχή συνιστάται στους επί της ουσίας διαφωνούντες, καθώς μια γεύση μπορεί να σας κάτσει στον λαιμό.

 

Come along now.

7 Comments leave one →
 1. ανώνυμος permalink
  24/12/2009 15:14

  Ε οι και ξεπούλημα!! Είπαμεν τους τιμή?? Εν δωρεάν που τη διούμε σιορ στους “αδελφούς”! Ελάτε κόσμε…

 2. 26/12/2009 06:33

  Οι πληροφορίες της psychia εν εντελώς ψευδείς τζαι είμαι δαμαί για να δηλώσω ότι εμένα έρκεται μου τσιεκκούιν κάθε μήναν. Απλώς η psychia περνά ακόμα τα τεστς φρονημάτων και πολιτικών πεποιθήσεων. Keep walking psychia, money is near…

  Το πιο σημαντικόν όμως εν το αδιαμφισβήτητον γεγονός ότι κάποιοι που μας έχουμε για συμβούλους όι ξανθές δίμετρες (όπως θα έπρεπεν), αλλά (γ*** την τύχη μου γ***) μιαν μαύρην κοντήν τζαι άσσιημην που την φωνάζουμε Κοντολίζα (ένεκα του ότι εν κοντή τζαι διότι λαλούν την Λίζα, ξέρετε το γνωστόν άσμα “πάρτον Λίζα και κάντον κορνίζα” – καμία σχέση) .

  Άλλοι βέβαια λαμβάνουν το τσιέκκιν που αλλού τζαι έχουν απευθείας οδηγίες που τον καλό Ταγίπ. Τούτοι εν οι πιο υψηλόβαθμοι τζαι ζηλέφκουμέν τους ούλλοι.

 3. ιων permalink
  26/12/2009 13:04

  ” Προσοχή συνιστάται στους επί της ουσίας διαφωνούντες, καθώς μια γεύση μπορεί να σας κάτσει στον λαιμό.”
  @ Δρ. Ψυχία

  Τους διαφωνούντες θέλεις απλώς να τους κιστίσεις , ή πραγματικά θέλεις να τους προβληματίσεις και με επιχειρήματα να τους κάμεις να δουν τα πράγματα όπως τα βλέπεις εσύ;

  Και μην ξεχνάς Δρ. Ψυχία ότι ο καθένας μας κρίνει μέσα από τα βιώματά του και τις γνώσεις του.

  Σχόλια που περιέχουν υπόνοιες όπως το πιό πάνω ” έστω και για αστείο” διαθέτουν αρνητικά τόσο τους προβληματισμένους αναγνώστες σας (όπως ο υποφαινόμενος) όσο και τους διαφωνούντες.

  Τες μύγες τες πιάνεις με το μέλι και όχι με το ξύγκι.

  Καλημέρα σας.

 4. 26/12/2009 14:32

  Καλή επιτυχία εύχομαι στο νέο blog για την επανένωση του νησιού μας.

 5. 26/12/2009 22:08

  @ίων

  Η φράση που παραθέτεις εν έσιει τόσο να κάμει με κίστισμα ή προβληματισμό.

  Κουβέντες με τις οποίες διαφωνώ επί της ουσίας, όπως ας πούμε, 1 μετανάστης = 1 άνεργος, κάθουνται μου στον λαιμό, φκάλλω τσούννες, πως να σου το πω. Γι’αυτό και εσυνέστησα προσοχή στους ανθρώπους που ακούν ΔΔΟ τζαι επανένωση τζαι φκάλλουν τσούννες.

 6. 28/12/2009 20:58

  αχ θα γίνει σφαγή… δεν ακούσατε τον αρχί που είπε ότι εκτιμά ότι το καινούργιο σχέδιο λύσης θα είναι χειρότερο από το σχέδιο ανάν; εμύρισε τα νύσια του προφανώς κι εμένα άρχισε να με τρομάζει που τα καλά…

 7. 31/12/2009 21:17

  Καλό Νέο Ψυχολογικό Έτος… να σου φέρει ασθενείς εύκολους τζιαι γκόμενους πλούσιους ..εεε… ασθενείς πλούσιους τζιαι γκόμενους εύκολους…. εεεεε… τεσπα… εκατάλαβες, έννεν;

Πε μας ρε!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: