Skip to content

Εσύ Φορείς Καπούττον?

22/12/2009

Ρωτήσαμε εκατόν εξηντα πέντε ανθρώπους (91 γυναίκες και 74 άντρες) και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις στην ερώτηση:

Πόσο συχνά χρησιμοποιείς προφυλακτικό?

 

Ας εξετάσουμε όμως πρώτα τον λόγο ύπαρξης των προφυλακτικών. Τα προφυλακτικά έχουν δύο επίσημες λειτουργίες: 1. Ανακόπτουν την πορεία των σπερματοζωάριων και σε συνδυασμό με το σπερματοκτόνο εμποδίζουν την εγκυμοσύνη. 2. Προστατεύουν από την μετάδωση σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων.

Τζαι ενώ για τον σκοπό της αντισύλληψης μπορείς να καλυφτείς είτε με το χάπι είτε με στείρωση, για τον σκοπό της προφύλαξης  από διάφορες μαλαζαβράνγκες το προφυλακτικό είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά.

Bonus λειτουργία είναι ότι η χρήση τους μικραίνει το ρίσκο για καρκίνο του τράχηλου στις γυναίκες.

 

 

Οι πιθανές απαντήσεις του ερωτηματολογίου ήταν (για τους άντρες και τις γυναίκες αντίστοιχα):

1. Πάντα. Την υπογραφή τζαι την πουλλού προσέχω που την βάλλω./ Πάντα. Αν δεν το φορέσει, δεν μπαίνει.

2. Με την γεναίκαν μου ποττέ. Με τες άλλες πάντα./ Με τον άντρα μου ποττέ. Με τους άλλους πάντα.

3. Αν θέλει ας φέρει εκείνη. Εγώ δεν παίρνω ευθύνη./ Εν ευθύνη του άντρα τούτο.

4. Ποττέ. Ππέφτει μου/Εν νώθω./ Ποττέ. Δεν το απολαμβάνει ο άντρας.

5. Όποτε τύχει. No stress.

6. Άλλη απάντηση.

 

Και ειδού τα αποτελέσματα:

 

Όπως βλέπετε το μεγαλύτερο ποσοστό απάντησε “Πάντα”. Οι γυναίκες κατά 66% και οι άντρες κατά 58%. Κάτι το οποίο δείχνει πως οι γυναίκες είναι πιο προσεκτικές από τους άντρες, αλλά αυτό δεν θέλαμε και στατιστική να μας το πει. Εννοείται ότι αυτός που κινδυνεύει να βρεθεί φυτεμένος με ένα ζυγωτό θα προσέχει περισσότερο. 

Πόσο μεγάλο είναι όμως το 66% και το 58%?? Μ’ονο τα τα 2/3 των γυναικών και 3/5 των αντρών είναι αυστηροί όσων αφορά την προστασία του πουλιού τους εν ώρα έκθεσης. Οι υπόλοιποι?

Το 18% των γυναικών και το 24% των αντρών δηλώνουν πως δεν φορούν προφυλακτικό με τον σύντροφό τους, αλλά μόνο με τους περιστασιακούς εραστές τους. Τα ποσοστά αυτά δεν είναι απαραίτητα ενδεικτικά της συχνότητας απάτης εκ των δύο φύλων, αλλά μόνο της φιλοσοφίας χρήσης προφυλακτικού.

Ελπίζω ο/η σύντροφος σας να ακολουθεί την ίδια τακτική αλλιώς ζήτω που καήκατε. Τι? Ο/Η σύντροφος σας σας είναι πιστός/η??  ΜΟΥ-Α-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ. Έτσι πιστεύετε? Τι σύμπτωση! Το ίδιο πιστεύει και εκείνος/η για σας!

Κατά τ’άλλα αυτή η μερική υπευθυνότητα είναι καλύτερη από την καθόλου υπευθυνότητα. Είναι κι ένας τρόπος άμα πιάσεις χλαμύδια να κατηγορίσεις άλλον για μοιχεία τζαι να φκεις κούππα άπαννη στο διαζύγιο.

Γύρω στο 10% των συμμετέχοντων δήλωνουν λάτρεις της ρουλέτας, φορούν προφυλακτικό όποτε τύχει and hope for the best.

Στην ρουλέτα μπορεί να ανοίξει ο κώλος σου τζαι να κερτίζεις καπάλι, αλλά το σίουρο είναι ένα: Κάποτε εννά χάσεις. Σου εύχομαι να εν έμβρυο για έρπης, τζαι όι HIV.

Το 5% των αντρών απάντησε ότι δεν φορά προφυλακτικό ποτέ είτε επειδή δεν τους αρέσει η αίσθηση (2.5%) είτε επειδή τους πέφτει (2.5%)! Δυστυχώς η ερώτηση δεν καλύπτει εκείνους που λένε πως τάχα μου τους ππέφτει για να σε πείσουν να μεν φορήσουν! Βάλλω προσωπικά το χέρι μου στη φωτιά τζαι καλώ τις γυναίκες να back me up on this, ότι εν ΠΟΛΛΑ παραπάνω που 2.5%! Λαφαζάνιες, απατεώνες, παγαπόττηες. Ίνσιαλλαχ η επόμενη που εννά σας πιστέψει να έσιει σύφιλη.  

Αν υποθέσουμε πως όντως το ποσοστό του “ποτέ” ανάμεσα στις γυναίκες είναι μηδέν, τότε είναι άξιο απορίας με ποιες πάνε αυτοί οι άντρες. Ίσως με εκείνο το 11% των γυναικών που προφυλάσσονται όποτε τύχει. Αφού αυτό το 11% των γυναικών πρέπει να καλύψει το 9% των αντρών που απαντήσαν “Όποτε τύχει” συν το 5% που απάντησαν “Ποτέ”, συνεπώς αυτή η κατηγορία γυναικών είναι πιο ασύδωτες από τις υπόλοιπες (στα κυπριακά: πιο πουτάνες).  

Δύο άντρες έγραψαν περήφανα “Real Leather baby”. Η gonnorhea να δεις πόσο real είναι, baby!

Ένα 1% όλων απαντάει πως το αν θα γεμώσει κονδυλώματα το πουττίν/πουλλίν τους εν ευθύνη άλλου τζαι όι δικιά τους. Καλούς καυστηριασμούς εύχομαι τζαι δίχα τοπική αναισθησία!

– 

4% των γυναικών και 1% των αντρών απάντησε “Άλλο” και οι απαντήσεις έχουν κυρίως να κάνουν με προσπάθεια εγκυμοσύνης.

Τούτα ούλλα τα νοσήματα τζαι άλλα τόσα, υπάρχουν και είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενα. Δεν τα έφκαλα που τον νου μου για να σας χαλάσω την εικόνα του σεξ. Επελλάνετε με λιαξ τζαι λιαξ.  Τι εν πιο ξενερωτικό όμως? Τα 3 δευτερόλεπτα που χρειάζεται να μπηχτούμεν το προφυλακτικό κατά τη διάρκεια της κάψας, ή πράματα να κρέμμουνται/κρούζουν/βρωμούν πας την κληρονομιά μας (που μπορεί να τα δώκουμεν τζαι πάρα κάτω τζαι να γινούμεν ρεζίλι – τούτο κανονικά πιάνει με τους κυπραίους)? 

Το σεξ εν ωραίο ούτως ή άλλως, αλλά εν πιο ωραίο μακροχρόνια άμα έσιεις την κελλέ σου ήσυχη. 

 

Εύχομαι σε όλους μια χρονιά χωρίς ηπατίτιδα και μουνόφτειρες!

17 Comments leave one →
  1. 22/12/2009 15:30

    😆

    εξαιρετική ευχή! μακάρι!

    ΥΓ 1. Και στα ελληνικά πουτάνες λέγονται οι ασύδωτες!
    ΥΓ 2. Και με τους έλληνες πιάνει το επιχείρημα “ρεζίλεμα”, μη νομίζεις! 🙂 Μόνο που δεν είναι το πιο σοβαρό επιχείρημα που μπορείς να επιστρατεύσεις? Πιο πολύ σε νοιάζει μη ρεζιλευτείς από το να μην κολλήσεις μπλιαχ αρρώστιες?

  2. 22/12/2009 15:55

    …εεε, μιάν ερώτησην έχω μόνο: τες μουνόφτιρες έν τες γλυτώννεις με προφυλαχτικό γιατρέ ένναι?

  3. Anonymous permalink
    22/12/2009 15:55

    mounnoftyra… isos to mono prama pou en mporei na anakopsei o kapottos!!

  4. 22/12/2009 16:44

    Άτε να σε δω α! Ο σύντροφος μου εν υπόδειγμα πιστού άντρα!
    Κάμε τόπο να περάσω τωρά γιατί κάτι νώθω πάστη κκελέ μου :p
    (merry xmas to u too btw!)

  5. 22/12/2009 19:40

    Ναι, ως γεγονός η μουννόφτειρα ήταν ατυχές παράδειγμα.

    Και πάλιν σας εύχομαι μιαν χρονιά μουννόφτειρα free.

  6. 22/12/2009 22:18

    Τελικά μόνη λύση η αποχή ή η μονογαμία. Αλλά την δεύτερη πως να την εγγυηθείς;;;;;

    Έχεις καμιά τέχνη Ψυχία;

    Γιατί κακά τα ψέματα, άλλον το ένα τζιαι άλλον το άλλον. Τζιαι δεν είναι μόνον τα 3 δευτερόλεπτα να το βάλεις, είναι τζιαι η μυρωθκιές, είναι τζιαι τα γράσα του τα artificial, είναι η αίσθηση, είναι τζιαι άμα σε κόφκει (δεν έχει τσουτσούνι να ξέρεις), τζιαι άμα συνάεται πίσω. Μια αναγγαία γερημία για όσους δεν μπορουν να εγγυηθούν αγαμίαν ή μονογαμίαν.

  7. 23/12/2009 11:41

    Ααααχχχ… θέλω να μιλήσω για τον πόνο μου… Έσιει θκυό μήνες προσπαθώ να πείσω τη γκόμενα μου να σταματήσουμε να βάλλουμε προφυλακτικό, τζιαι εν δέχεται. Μάνα μου, λαλώ της, πίννε χάππιν. Εμουντάραν με οι φίλες μου, ήντα να της πω έτσι, εν πιο σοβαρό θέμα για τη γυναίκα το χάππιν, είμαι αναίσθητος είμαι χτηνόν, φαλλοκράτης κλπ.

    Μα εγώ θέλω πολλά να κάμω σεξ χωρίς προφυλαχτικό σσσιορ. Εν άλλη η χάρη του. Στο τέλος παθαίνουμεν τζείνο που παθαίνουν ούλλοι: “Άφησμε αγάπη μου να τη βάλω λλίο μόνο πριν να βάλω προφυλαχτικό”. Άτε, πας τον ίμερο αφήννει σε τάχα για λλίο. Ε μα λλίον αλλό λλίον αλλό λλίον….στο τέλος έννα μας φύει τζιαι έτα ούλλα τζιαμέ…

    Ήντα μαλακία

  8. 23/12/2009 11:42

    Η ερώτηση εν τούτη: ήνταλως να πείσω τη γκόμενα μου να αρκέψει τα χάπια σιορ, χωρίς να με φκάλει καταπιεστή φαλλοκράτη;;;;;!!!!!!

  9. 23/12/2009 12:11

    Αγαπητέ Α. Βελισσάρη,

    εδώ δεν δίδονται συμβουλές με στόχο την εξαπάτηση ανυποψίαστων ανθρώπων. Μπορώ όμως να σου εξηγήσω γιατί θεωρείσαι καταπιεστής και φαλλοκράτης τζαι δώσμου προσοχή: Για την δική σου προσωπική (τζαι μόνο) βολή τζαι καλοπέραση 2-3 φορές την εφτομάδαν, “απαιτείς” όπως η κοπέλλα που προφανώς “αγαπάς” αρκέψει να χαππώνεται καθημερινά με ορμόνες οι οποίες μπορούν να της προκαλέσουν πολλές και διάφορες παρενέργειες (κάτι που ίσως δεν ξέρεις τζαι εν καλά να μάθεις). Εφόσον τούτο δεν βρίσκει ανταπόκριση, είσαι διατεθημένος να βάλεις και των δύο την ζωή σε αναταράξεις αποφεύγοντας να φορίσεις ένα γέριμο προφυλακτικό. Ουσιαστικά επιβάλλεις το δικό σου με το έτσι θέλω. Τούτο ένεν σεξ. Εν καταπίεση. Μπορεί επίσης η κοπέλλα να μεν σου έσιει 100% εμπιστοσύνη τζαι να θέλει να προφυλακτεί τζαι που τυχόν αρρώστιες, κάτι που είναι δικαίωμα της.

    Εν καλό το χάζιν αλλά το θέμα έσιει τζαι σοβαρή διάσταση. Οπότε μεν κάμνεις όπως το μωρό το κακομαθημένο που επιμένει “θέλω το, θέλω το, θέλω το!!!!”

    Η συμβουλή μου είναι να κάτσεις να αναλογιστείς όλη την εικόνα τζαι όι μόνο ο,τι επηρεάζει εσένα, να κάτσεις να κάμεις έναν ενήλικο διάλογο με την κοπέλλα σου, τζαι εννά δεις πόσο εννά σάσει το σεξ λάιφ σου άμα φύουν τούτοι οι πρήχτικοι διαλόγοι που την μέση κάθε φορά.

    Καλή τύχη!

  10. 23/12/2009 12:20

    Ασέρα, η “τέχνη” έννεν τίποτε άλλο παρά ένα state of mind. Το να πάρεις κάποια πράματα απόφαση τζαι να παρετήσεις μετά από δική σου επιλογή να τα σκαλίζεις καπάλι. Πχ έννεν ανάγκη να χαλά ούλλη η εικόνα του σεξ απλά τζαι μόνο επειδή τούντο μέρος του έννεν ρομαντικό αλλα διαδικαστικό. Τούτο όμως καλλύτερα να το πουν άλλοι άντρες που εν έχουν προβλημα με την χρήση προφυλακτικού. Που είσαστεν ολάν?

    Αν σε ενοχλούν οι μυρωθκιές (τζαι μένα ενοχλούν με), γόρασε προφυλακτικά της φράουλας. Μυρίζουν πόμπα. Άμα σε κόφκει πρέπει να αλλάξεις μάρκα ή/και μέγεθος, εχτός αν χρειάζεσαι custom made hehe. Μπορείς επίσης να στειρωθείς τζαι να λείψουν οι έννοιες σου. Αν θέλεις να κάμεις κοπελλούι στο μέλλον, ξεστειρώννεσαι.

    🙂

  11. 23/12/2009 12:21

    Πππουυυ μα τούτα ξέρω τα. Αλλά βαρκούμαι τες σοβαρές συζητήσεις. Αν ήταν να μιλούμε σοβαρά, εν δυνατόν να εμιλούσα σε άσχετους για τη γκόμενα μου, τζιαι ήνταλως να της γελάσω;

    Αλλά, αφού το εγύρισες στο σοβαρό, να ρωτήσω κάτι: γιατί υποτιμούνται τα θετικά της αντισύλληψης;

    Π.Χ., προστασία από κύστες (και από καρκίνο νομίζω;;), εξομάλυνση και μείωση της περιόδου; Και το ψυχολογικό κέρδος στη σχέση, όταν το σεξ γίνεται χωρίς προφυλακτικό, που είναι πέραν μια απλής “ανδρικής ικανοποίησης”; Δεν είναι αλήθεια ότι το σεξ χωρίς προφυλακτικό φέρνει σε πιο άμεση επαφή δύο άτομα; (Όχι από την αντρική πλευρά, αλλά και από την γυναικεία. Πάμπολλες γυναίκες μου το έχουν πει).

  12. 23/12/2009 12:22

    (ΘΕΛΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟ!!!!)

  13. 23/12/2009 12:38

    Μετά τις πρώτες προτάσεις της απάντησης σου που ήταν πλήρως απαξιωτικές, εσκέφτηκα πως είσαι άξιος της τύχης σου τζαι εσύ τζαι τζείνη η γέριμη που έμπλεξεν μαζί σου. Αλλά μετά κάπως έσωσες το. Μπορεί και να υπάρχει ελπίδα.

    Τα θετικά σημεία λοιπόν, δεν υποτιμούνται. Όπως σε κάθε επιλογή φαρμακοθεραπείας, αξιολογούνται τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας θεραπείας, και μόνο αν τα υπέρ βαρούν περισσότερο δίνονται τα φάρμακα. Στην απουσία ενδείξεων, κανένα φαρμακό δεν κάνει περισσότερο καλό παρά κακό στον άνθρωπο που το λαμβάνει.

    Όπως και να’χει όμως, το αν θα χαππώνεται ένα πλάσμα με ορμόνες αφού ενημερωθεί για τα υπέρ και τα κακά της δράσης τους, είναι δική του και μόνο επιλογή τζαι στους υπόλοιπους δεν ππέφτει κανένας λόγος.

    Αυτό περί ψυχολογικού κέρδους εν απουσία προφύλαξης είναι αμφιλεγόμενο. Υπάρχει τζαι η αντίθετη θεωρία που λαλεί ότι εν απουσία προφύλαξης το στρες αυξάνεται οπότε βάλε ρίγανη στο ψυχολογικό κέρδος. Σε μια περιστασιακή σχέση έννεν απλά αμφιλεγόμενο αλλά τζαι πόρτικο αν με ρωτάς εμένα, σε σύγκριση με τα υπέρ της προφύλαξης.

  14. sike permalink
    23/12/2009 22:41

    εμένα εν άλλη η απορία μου: “ππέφτει τους”;;; τζιαι λαλούν το τζι εν αντρέπουνται;;; ΓΟΡΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΣΑΣ ΠΠΕΦΤΟΥΝ τζιαι μεν αντρέπεστε που τον περιπτερά.

    βελισσάρη, φόρηστο τζιαι κρύψε.

  15. 'Ελατο Χελιδόνι permalink
    23/12/2009 23:45

    μπορεί να μέν ηξέρουν να το φορούν σωστά

  16. Anonymous permalink
    24/12/2009 16:59

    Βάρτε σιορ το γέριμο το προφυλακτικό!! Γιατί πρέπει να το κάμνουμε θέμα κάθε φορά??
    Δηλαδή, χαλά τζαι η μαγεία της στιγμής, αν μη τι άλλο!
    Ούλλα μες τον νού ενει! Φαντάστου ό,τι εν το φορείς τζαι εν να δείς ότι στο τέλος εν να σου
    αρέσει!!

    ντς

  17. 12/01/2010 00:34

    σεξ με προφυλακτικό, ζώνη στο αυτοκίνητο, κρανος στη μηχανή, κράνος στο ποδήλατο, ζώνη στο αεροπλάνο, προσοχή στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας, ντύσου μην κρυώσεις, εμβόλια, εμβόλια, εμβόλια, χάπια για μια καλύτερη ζωή, προσοχή στην ηλιακή ακτινοβολία, εσύ ψήφισες;, αστυνομία διαρρήκτης, μην καπνίζεις, όχι στα ναρκωτικά, πολύ πίνεις, και αν με χωρίσει;, γιατρέ τι είναι αυτό το σπυράκι;, διακοπές με ρουμς του λετ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, σίδηρος, λαχανικά, φρούτα, ψάρια, ω3, μην τρέχεις, μην πίνεις και οδηγάς….

    και υπάρχουν ένα σωρό έρευνες για χιλιάδες ακόμα τρόπους να είσαι υγιής, ασφαλείς, νομοταγής, σωστός…

    εντάξει ζούμε έτσι και μετά γκρινιάζουμε για την σύνταξη στα 75,85,95.

    ποιο το νόημα;

    για την ζωή που δε ζήσατε…;;;

Πε μας ρε!