Skip to content

Γιουροβίζιον 2009 – 2ος Ημιτελικός

14/05/2009

Κυρίες και κύριοι, αγαπητά μου παιδιά, σας καλωσορίζω στην άμεση ανταπόκριση και σχολιασμό του 2ου ημιτελικού της Γιουροβίζιον 2009, που διαδραματίζεται εκεί που διαδραματίστηκε και ο πρώτος.

Και τώρα κυρίες και κύριοι, βάλτε τα αγαπητά μου παιδιά για ύπνο, γιατί αν δεν διαβάζουν αυτή την ακατάλληλη για ανηλίκους ανάρτηση, βλέπουν πορνό.

 

Γενικά Σχόλια

1. Τα τραγούδια του 2ου ημιτελικού είναι σε γενικές γραμμές πολύ καλύτερα από αυτά του πρώτου, που ήταν σαφώς καλύτερα από αυτά του περσινού τελικού (φαντάσου δηλαδή πως ήταν πριν το κοσκίνισμα).

2. Ο 2ος είναι ο ημιτελικός των έγχορδων. Με δοξάρια. Ωραίο touch. Άμα κερδίσει κανένας που τούτους όμως τον τελικό, κατίσηιν [αλίμονο] μας του χρόνου. Όλοι θα υποδύονται τον βιολιστή στη στέγη.

3. Ο σκηνοθέτης έκανε πολλά μακρινά πλάνα, τόσο μακρινά που η σκηνή εφαίνετουν όπως την γη άμα την βλέπεις που το φεγγάρι. Έναν κουτσιούιν δηλαδή.

4. Στις βαθμολογίες παίξανε πολλά .5 λόγω του πρώτου σημείου.

5. Οι ψηφοφόροι εν ηλίθιοι. Αλλά τούτο ένεν καινούριο.

6. Sit back and enjoy the ride..!

 

Συγκεκριμένα Σχόλια

Τα τραγούδια που πέρασαν στον τελικό είναι αυτά με το αστεράκι. Έτσι: *

 

1. Croatia – Ivan Curkov feat. Andrea – Lijepa Tena *

Χορογράφος: Πάντα μου άρεσε το κόνσεπτ του πανηγυρικού «κύματος», έτσι έβαλα τους ούλλους σειρά με τα χέρια δεξιά κι αριστερά να ταλαντεύονται φορώντας μαύρα, και τότε γεννήθηκε το κόνσεπτ «η θάλασσα βαθιά». Άμα το κάμει τούτο ένα ολόκληρο γήπεδο, τότε θα γεννηθεί το «η θάλασσα ολόκληρη»!

Ένα Κροατικό ταγκό με ωραία μελωδία που ίσως και να καταδεχόταν να χορέψει ο Αλ Πατσίνο (αν ξέρει κολύμπι και το άρωμα της Αντρέας δεν είναι μασχαλίλας).

Βαθμός: 6

 

2. Ireland – Sinead Mulvey & Black Daisy – Et Cetera

Κορού! Εσιήστικεν το κλατσό σου!! Ετρυπήσαν τα γάντια σου!! Εν ζαβό το τέλειωμα του σακακιού σου!! Ετσέτερα!

Wannabe EMO look, φλώρικο ροκ άκουσμα, μαύρο with a hint of pink, και τα λοιπά.

Βαθμός: 5

 

3. Latvia – Intars Busulis – Probka

Τραγουδιστής: Probka. Traffic Jam. No traffic jams in your heads and in your hearts.

Αφήστε τα εσωτερικά σας traffic jams τζιαμέ που ένει, γιατί άμα προσπαθήσετε να απαλλαχτείτε από δαύτα θα πάθετε όπως τον τραγουδιστή της Λιθουανίας, που συμπεριφέρεται λες τζαι όπου να’σαι εννά φκει το alien που μες το στόμαν του. Στην γέφυρα του τραγουδιού ο φόβος και η αγωνία του είναι διάχυτα, και η φωνή του χαριτωμένου κοριτσιού. Προς το τέλος παθαίνει επιληπτικούς σπασμούς. Γι’αυτό σας λέω. Αφήστε τα traffic jams τζιαμέ που ένει τζαι εν καλά!

Βαθμός: 5

 

4. Serbia – Marko Kon & Milan – Cipela

Την συμμετοχή της Σερβίας έφαν την το κακό το μάτι. Παρόλο που η χορογραφία τους έχει βαθμό δυσκολίας το 3 (στα 10) (αν εξαιρέσεις τα παπούτσια με την μπούκλα – την κυριολεκτική), σε μία εκ των προβών, ο τραγουδιστής έππεσεν τζαι ελατσίστηκεν, του τύπου με το ακκορντεόν του’ρθε το ακορντεόν σφοντύλι, και το πόδι της χορεύτριας κατέληξε μέσα στο μάτι ενός εκ των τριών χορευτών με τα άσπρα.

Μία μία μία νουτέλα

Να βάψω το άσπρο το μαλλί

Μία μία μία μία μία κατσέλλα (cipela)

Να φύει το κακό ματί!

Βαθμός: 6.5 (χωρίς το μάτι 6)

 

5. Poland – Lidia Kopania – I Don’t Wanna Leave

Να βάλω τα μεταξωτά (σεντόνια) και να φυσάαααει,

Στη Γιουροβίζιον του εννιά, εις την Lidia πλάι…

Μετά θα έβρω μιαν κοπέλα…

Θα την τυλίξω με κορδέλαααα…

Και στη φουφού του καφενέ,

Δεν θέλω να φύω που δαμέεεε!

Γλυτζιά μπαλάντα που σε νανουρίζει, καλή σκηνική παρουσία (με το μπαλέτο and all), plus μόλις τελειώσουν, σκουλλίζονται τα σεντόνια τζαι τζοιμούνται.

Βαθμός: 7

 

6. Norway – Alexander Rybak – Fairytale *

Και του χρόνου στο Όσλο. Χαλόου!

Βαθμός: 9.5 (κανείς δεν είναι άριστος. Μόνο ο Μοσχοβάκης) (Όι ρε. Τον μισό τον πόντο έχασεν τον γιατί έφυεν η μασιούδα που το δοξάρι του τζαι επετάσσετουν η τριχούα.)

 

7. Cyprus – Christina Metaxa – Firefly

Ότι τζαι να λαλείτε κατζιάριες, πικρόχολοι, κομπλεξικοί σχολιαστές, το τραγούδι είναι αυθεντικό τζαι η μιτσιά ειλικρινέστατη. Εσυγκινήθηκα, έτρεμεν το φυλλοκάρδιν μου. Εν επερίμενα τόσο καλή παρουσίαση. Το μάτι σας στον κώλο σας κακές πεθερές που ελέατε ότι η κορούα εννά τα κάμει σκατά. Σκατά στα μούτρα σας. Τζαι στων ψηφοφόρων. Που εν ηλίθιοι.

Βαθμός: 9 (χωρίς το bias 8 )

 

8. Slovakia – Kamil Mikulcik & Nela Pociskova – Let’Tmou

Το ζευγάρι ακούεται σάννα τζαι τσακώνεται, τζαι κάμνουν διαγωνισμό απού τσιριλλίσει [τσιρίξει] πιο δυνατά. Νικά η Νέλα. Σπάζει τζάμια. Ομολογουμένως χωρίς να χάσει τον τόνο.

Βαθμός: 6

 

9. Denmark – Brinck – Believe Again *

Τα παιθκιά εβάλαν τα μαύρα τους τα ρούχα, τα μαύρα τους παπούτσια, τα μαύρα τους τα νύχια, και μας είπαν ένα πράσινο τραγούδι.

Wannabe EMO look, ροκ οικολογικό άκουσμα, και τα λοιπ… ναι λοιπόν! Το γιουροπροξενιό συνεχίζεται μεταξύ των Δανών και των Ιρλανδέζων! Το πρώτο συγκροτηματοζευγάρωμα ήταν στον 1ο ημιτελικό μεταξύ των κοριτσιών από την Ανδόρρα και των αγοριών από την Ελβετία. Focus people.

Βαθμός: 6.5 (επειδή νιώθω διχασμένη μεταξύ του 6 και του 7)

 

10. Slovenia – Quartissimo feat. Martina – Love Symphony

Αντιγραφή των φωτισμένων «ντουλάπων» από την περσινή συμμετοχή της Ουκρανίας (σέξι Άνι Λόρακ, αχ..!) σε χορογραφία Φωκά Ευαγγελινού.

Η Μαρτίνα ένι φκαίνει που το ντουλάπι για το μισό τραγούδι. Μας κάνει να πιστεύουμε πως αποτελεί την κάσια μέσα στο ντουλάπι. Αλλά μετά εμφανίζεται. Και τελικά δεν είναι κάσια.

Ωραία μουσική. Κακή, κάκιστη επιλογή χρώματος φουστανιού, εν σαν να ετοιμάζεται για το νεκροκρέβατο η κατά τα άλλα σέξι Μαρτίνα.

[κάσια, η = κούτα, μτφ. γυναίκα για τα μπάζα]

Βαθμός: 6

 

11. Hungary – Zoli Adok – Dance With Me

Οι Ούγγροι στο στοιχείο τους, έτοιμοι να γυρίσουν τσόντα (οπότε απαραίτητος ο κιτς, ξέκωλος ρουχισμός) σε μοντέρνους ρυθμούς. Ο Ζόλης ψάχνει, ψάχνει να πατήσει πας τον τόνο αλλά… ο τόνος πουθενά. Μπορεί να είχε καθυστέρηση η πτήση του, μπορεί να κρύβεται επειδή ο Ζόλης είναι ζόλος, ποιος ξέρει.. Όπως και να’χει, ο Ζόλης πατά όπου βρίσκει και κάνει και μια αερότουμπα γιατί μπορεί να… tone is in the air, tone is in the air, oooooh…

(Και λίγες γενικές γνώσεις: Στην Ουγγαρία το Love is in the air είναι ο δεύτερος εθνικός ύμνος.)

Βαθμός: 3

 

12. Azerbaijan – AySel & Arash – Always *

Εξωφρενικός ο ρουχισμός. Εξωφρενικός. Κυρίως γιατί φαίνεται που το μίλιν πως το ψώνιο που τον εσχεδίασεν παίρνει τον εαυτό του πολλά στα σοβαρά και αυτοαποκαλείται σχεδιαστής ρούχων. Αν έχει αυταπάτες δεν φταίμε εμείς!

Το τραγούδι δεν λέει τίποτα το ιδιαίτερο. Τουλάχιστον όμως τα παιθκιά φαίνουνται να το διασκεδάζουν.

Βαθμός: 4

 

13. Greece – Sakis Rouvas – This is Our Night *

SAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Αμάναμου άγγελε μου, μάννα εξ’ουρανού μου, απόγονε του Ερμή μου, λοκκομά μου σοροπιαστέ, χάρμα των ομμαθκιών μου! Τα μάθκια σου τα σπιθάτα, τα ζυγωματικά σου τα αρρενωπά, το πάτημαν σου το αεράτον, ο αέρας που αναπνέεις, το κωλί σου το γγγγγγγγ…, οι κοιλιακοί σου οι αγαλματένιοι, το χαμόγελο σου που λάμπει σαν τον ήλιον όταν εκρήγνυται απανωτά. Θέλω να ασελγήσω πάνω σου (εγώ τζαι το 99.9% των γυναικών ηλικίας 8-88 ανά το παγκόσμιο, αλλά έθθα τσακωθούμε, καταλαβαινόμαστε).

Άτε, και του χρόνου στην Αθήνα!!

Εννάσαι τζαι εσύ καλεσμένος Αλέξαντρε μου!! Να μας πεις παραμυθάκι!

Βαθμός: 9.5 (επειδή το ρεφραίν εν λλίο φλωρ)

 

14. Lithuania – Sasha Son – Love *

Ο Sasha μας τραγουδά ένα αξιοπρεπέστατο τραγούδι για την αγάπη, ένα τεράστιο θέμα που συγκίνησε την ανθρωπότητα για αιώνες, την αγάπη, και όσο τον ακούμε να τραγουδάει με το στιλάτο καπελάκι του και πλανιόμαστε στους στοίχους που μιλάνε για την αγάπη, σκεφτόμαστε τον Σάκηηηηηηηηηηηηηη.

Επειδή νιώθουμε μια αγάπη, τόσο πηγαία (γιες), τόσο αυθεντική (γιες), τόσο βαθιά ριζωμένη μέσα μας (γιες), τόσο αγνή (νοτ), ασέλγεια, ασέλγια, ασέλγια.

Βαθμός: 7.5

 

15. Moldova – Nelly Ciobanu – Hora Din Moldova *

Ωραιότατο το φουστανάκι της κορούς! Οι μπότες της οι λιλά ασορτί με τα λιλά κυκλούθκια πάνω στο πράσινο το φωσφοριζέ του φουστανιού είναι ένα όνειρο! Πόθθεν τα έπιασεν?? Θέλω τζαι εγώ! Εν πολλά της μόδας ο Πήτερ Παν πέρσι και φέτος. Τζαι όι μόνο στα καρναβάλια.

Ένιγουεϊ, μάλλον μόλις εξεφτύλισα μιαν παραδοσιακή φορεσιά (που προφανώς επηρέασεν τον ενδυματολόγο του Πήτερ Παν). Το τραγούδι συμπαθητικό. Χαρούμενο. Πηδηχτούλικο. Η χρυσόσκονη του λείπει.

Βαθμός: 7.5

 

16. Albania – Kejsi Tola – Carry Me In Your Dreams *

Στο τραγούδι της Αλβανίας, guest star το μπλε ανθρωπάκι από το γνωστό ανέκδοτο. Όπως πήρε τον μπλέ τον δρόμο για να πάει στην μπλε του δουλειά, χάθηκε και μπήκε σε ξένο ανέκδοτο. Εκείνο με τα μαύρα ανθρωπάκια με τις ημίασπρες φάτσες που χορεύουν (εντυπωσιακά) ζίου ζίτσου, για τα μάτια της ροζ κοπελίτσας που κρατά ένα μαύρο μικρόφωνο.

Που σου νέφκω, που πάεις. Curry (me) in your kasarolla.

Βαθμός: 6.5 (0.5 για το ζίου ζίτσου)

 

Ukraine – Svetlana Loboda – Be My Valentine (Anti-Crisis Girl) *

Το όνειρο κάθε γυναίκας. Να την λένε Σβετλάνα, να φοράει ένα καυτό κόκκινο ένδυμα, να έσιει 2 μέτρα ζάμπα [μπούτι], ανάμισι μέτρο μπότα με γκλίτερ, τζαι όπως προχωρά, να την ακολουθούν, να την πιάνουν, να την σύρνουν τζαι να την ξαναπιάνουν, τζαι γενικά να μεν μπορούν να πάρουν τα χέρια τους από πάνω της, τρεις ημίγυμνοι κορμαλιάδες ιππότες Βαλεντίνοι, που να φορούν περικεφαλαίες που έχουν τριχούδες πάνω που την καρκαλιούν στις πιο προσωπικές στιγμές, και στον ελεύθερο της χρόνο να παίζει ντράμς.

Τι crisis να την επηρεάσει? Αφού θα το λύσουν οι ιππότες!

Τι ανάγκη έχει την ρινοπλαστική? Την λένε Σβετλάνα τζαι έσιει 2 μέτρα ζάμπα!

Βαθμός: 7 (ήταν τρεις τα γέριμα!)

 

18. Estonia – Urban Symphony – Rändajad *

Εεεεε… 18 τραγούδια επληρώθηκα να σχολιάσω. Αποφάσισα να αφήσω αυτό εκτός του σχολιασμού. Τι να σχολιάσω? Ότι είναι παντελώς αδιάφορο? Ότι η τραγουδίστρια πρέπει επειγόντως να φάει? Ότι οι ψηφοφόροι είναι ηλίθιοι?

Βαθμός: 4

 

19. The Netherlands – The Toppers – Shine

Αν δεν ήταν τζαι οι Ολλανδοί χαρούμενοι ποιος θα ήταν?? Ο Λιθουανός που παλέφκει με την κίνηση? Σαν πιάσεις το ποδήλατο σου κύριε!

Οι Hopheads Toppers εν πολλά διασκεδαστικοί, αλλά για να λέμε την αλήθεια οι XXL κορούδες που τους συνοδεύουν είναι κα-τα-πλη-κτι-κες, και αν οι Toppers δεν εφορούσαν τόσο γυαλλιστερά κουστούμια, οι κορούδες θα την εκλέφκαν την παράσταση.

Βαθμός: 7.5

 

Συμπεράσματα

1. Ο 2ος ημιτελικός ήταν πολύ ευχάριστη εμπειρία.

2. Ο σχολιασμός του ακόμα πιο ευχάριστη.

3. Ο Μαλάκωβ είναι μαλάκας.

4. Οι ψηφοφόροι είναι ηλίθιοι.

 

 

Παραδίδω τα ινία σε όποιον καλοπροαίρετο να σχολιάσει τον φετινό τελικό (εν κρίμα να χαλάσει η παράδοση), μιας που η υποφαινόμενη θα πάει να έβρει τους Hopheads Toppers.

Ξανακιστάτε.

Εύχομαι η απουσία μου να σας προκαλέσει ρίγη στερητικού συνδρόμου.

Μουτς.

Advertisements
31 Comments leave one →
 1. 15/05/2009 00:29

  +1 for da sakis

 2. 15/05/2009 01:10

  11. χαχαχα τζι εγώ μόλις τον είδα είπα στα παιθκιά ότι ο τύπος είναι σαν να εφκήκεν που την ουγγρική βιομηχανία πορνό!

  13. Μάλλον ανήκω στο 0.01% των γυναικών που ΔΕΝ πελλανίσκουν με το Σάκη. Τζιαι το τραγούδι εν είσιεν κάτι να πει, το shake shake ήταν πολλά καλύττερο.

  18. Το τραγούδι της Εσθονίας κάτι μου εθύμισεν εν τω μεταξύ. Έσιει κανένας ιδέα με ποιο μοιάζει; Πάντως η κορού πολλά γλυτζιά. Εγώ ερωτεύτηκα.

  19. Οι Ολλανδοί αναβιώνουν την παλιά, καλή Γιουρο-βίζιον.

 3. Anonymous permalink
  15/05/2009 04:23

  της Λιθουανίας, τι βαθμό της δίνεις τελικά?

 4. 15/05/2009 06:55

  Με μου τα χαλας τωρα…Ο Σακης εν δικος μου…

 5. 15/05/2009 08:33

  Eolika ο μόνος λόγος που εν πελλανίσκεις (τζαι καλά), εν που αντίδραση.

  Ανώνυμε, ευχαριστώ για την παρατήρηση, παρασύρθηκα από την πολλή ασέλγια. Εφτάμιση! 🙂

 6. Eurovisioff permalink
  15/05/2009 08:51

  Ego pou en parakoloutho tin eurovision eparakolouthisa tin eurovision ti stigmi tis anakinosis ton horon.
  1o Eharika pou en eperasame sto teliko gia na me ginoume rezili se mia tethkiou (polla ipsilou….) kallitehnikou epipedou diorganosi.
  2o .I norvigia ap oti llio akousa prepi na eshi kalo tragoudi.
  30. Me to saki llio pou ida efirtika mias kai nomizi oti en 25 hronon akoma.
  4o. Prepi nan o ouggros tzinos me to prasino (!!!) panteloni.O ouggros prepi na ksetiligi to pouro AGRIOS…
  Ara go NORWAY.Mpas kai gelasoume pou akoma mia fora pou en tha to pai o SAKiS me tethkia ftinotragouda pou stellousin dithen prosarmosmena stis anages tou thesmou….

 7. 15/05/2009 09:16

  Poso simfwnume!!

  1. Oi psifoforoi prepei na ine polla ilithioi.

  or something’s really wrong..

  ke mena arese mu polla i kipros ke axize na perasei ke elipithika para polla pou it didn’t.
  je egw stin arxi imun kapws , (logo video clip pou thimizei eurovision 1999) alla i teliki parousia itan poli wraia ke i mitsia mia xara epie..
  krima..

  eprosexes oti fkaloun mas panta tin pisti mas ospou na poun tin ellada?
  je tote stin kalomoira.. pale itan o telefteos fakelos!
  pff
  laleis na kerdisei o sakis?
  pistefkw axizei tou.. alla opws eipes oi psifoforoi en ilithioi!
  xx

 8. 15/05/2009 09:17

  Ρε τον Σάκη σάννα τζαι εκαλύψαν τον τα φωνητικά;
  Πάντως πολλύ χάζι οι καρατέ κινήσεις του! Εν σαν να φκήκε που το τελευταίο dragonball 😛

  Εκστασιάστηκα πρωί πρωί! :Ρ

 9. 15/05/2009 09:22

  A, τζαι ο Νορβηγός κάμνει τες βουκκούες μου τες αφράτες να ανατριχιάζουν! ΓΕΑΑΑΑ

 10. 15/05/2009 09:33

  LOL ρε psychia.. Έφυρες με!

  Το λοιπόν, συμφωνώ με τα πλείστα που γράφεις και ειδικά με το ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ είναι οι ψηφοφόροι που έβγαλαν:

  -What the fuck?-Το ΠΡΑΣΙΝΟ ανθρωπάκι με την μπάρμπι-μπαλαρίνα της Αλβανίας αντί την Χριστινούλα που μια χαρά το είπε η κορούα το τραγούδι (όλοι οι σύντεκνοι που εθωρούσαμεν την Βίζουβίζου ενιώσαμε μια συγκίνηση τζείντην ώρα).
  -Τη Μολδαβή με τις μωβ τις μπότες που το Πασαρέλλα της προηγούμενης δεκαετίας. Ε κανεί ολάν!
  – Το Αζερμπαιζάν που εκτός από ενδυματολογικο ΟΣΚΑΡ ΚΙΤΣ , ΔΕΝ ΕΠΙΑΕΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΖΕΙΝΟΣ Ο Αστάρ.

  Του χρόνου ΑΝΤΙΚΡΙΣΤΟΝ ΡΕ με την βράκαν. Να δούμεν αν μας ψηφίσουν. 😛

  Τζαι ποιος τους εχτένισεν εχτές του παρουσιαστές; Ο κομμωτής της Φάρα Φόσετ το 78; Λάκα λάκα λάκα;

 11. 15/05/2009 09:40

  Σε βρίσκω υπέρ του δέοντως γενναιόδωρη. 6,5 στην Αλβανία φορ κότζσέηκ;; 3 στην Ουγγαρία;;; Εν τόshεις, παρέτα….

  «Λιθουανός που παλέφκει με την κίνηση» λολ
  Στες κορούδες της Ολλανδίας, νομίζω εσκίρτησε το βρέφος εν τη κοιλία μου, but then again μπορεί να εν που την έφα που τον καναπέ κάτω.

 12. ΟΛΓΑ permalink
  15/05/2009 10:42

  Εψές είδαμε ένα παναϊρι της Γρυσοσπηλιώτισσας, όσο για τα ρούχα των πιο πολλών εν που γαουροπουλιόν που τα εγοράσαν? Ο Ούγγρος εν ο Ρουβάς της Τρασιηπέουλας?

  Η Χριστίνα μας ήταν υπέροχη, εμέναν εγεμώσαν τα μμάθκια μου την ώρα που την εθώρουν, μπράβο του μωρού μας.

 13. 15/05/2009 11:33

  σαν την Eolika, κι εγώ ανήκω στο 0,01% (μήπως είμαστε περισσότερες τελικά?).

  Ο Σάκης αδερφίζει τρελά ρε συ! Άκου αρρενωπός! Μην τρελαθούμε!
  (δεν έχω τίποτα με τους γκέυ, έτσι; είναι θέμα terminology. Αρρενωπό δεν τον λές με ΤΙΠΟΤΑ!)

  • 17/05/2017 06:08

   My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on several websites for about a year and am anxious about switching to another platform. I have heard excellent things about bleoneging.net. Is there a way I can import all my wordpress posts into it? Any help would be really appreciated!

 14. 15/05/2009 11:34

  *του δέοντος.

  τσκ!

 15. Eurovisioff permalink
  15/05/2009 13:31

  sike den iparhi iper tou dontos.
  Iparhi mono aitiatiki .Iper to Deon.
  An kapios -a gnorizi parapano as mas dosi ta fota tou

 16. 15/05/2009 13:32

  totally agree with you re phychia έκαμες τζαι γίελασα…

  1. ο ούγγρος νάκον παναϊρι, λίγο έκλεψα το παντελόνι της ανιψίας μου ήταν μια κινητή πανδεσία τσίοφτας

  2. στον τελικό θα πάω στην μόσχα με ένα σσίπεττο να σκοτώσω το τιρκουάζ ανθρωπουϊ της αλβανίας

  3. εν κρίμα που η χριστίνα δεν πέρασε

  4. ο ΣΑΚΙΣ ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

 17. 15/05/2009 18:02

  Το τραγούδι του Sakis είναι για τα μπάζα, αλλά το σώζει με τις ταρζανιές που κάνει.

  Κρίμα που δεν πέρασε η αγαπημένη Κύπρος, αλλά αυτό είναι μία απόδειξη πως όλα -και το γιουροβύσσινο- είναι στημένα. Εμένα πολύ μου άρεσε το τραγούδι και η κοπελίτσα είναι τρομερή!!!

 18. Eurovisioff permalink
  15/05/2009 18:50

  @ blogger girl
  Areski mou pou kathierothike to SAKIS.Kseris.Ine to kallitehniko tou gia tin kariera pou tha kani se liga hronia.Alloste den ton piran kai poli.Ti sta 40 ti sta 50 ti sta 60 .Kapote tha tin kani…
  Ine re pedi mou opos leme YANNI (Yannis Chrysomallis ),VANGELIS (vangrelis papathanasiou).Alloste ti perissotero ehoun ayti apo ton rouva.
  Pai pai o SAKIS gia diethni kariera.Den ton stamatai tpt!!!

 19. anonymous permalink
  15/05/2009 19:55

  Υπερ το δέον είναι το σωστό αλλά επικράτησε το υπέρ του δέοντος.

  Η Χριστίνα έν είσιεν υπόθεση και ο Σαααακης ήταν υπέρ το δέον κουνιστός!

 20. Eurovisioff permalink
  16/05/2009 09:02

  NA KSIEPIKRATISI(astiefkoume oi na thimosis )
  O Sakis panta emastigone to delfini ,alla epantreftike gia ksikarfoma.
  Tora fenete en emporese na to kripsi.
  I mitsia toulathiston itan aksioprepis .Thimase mia hronia pou ishe tragoudi pou elale “elaelala” (!!!!!!!!!!!!).Prepi na tan o konstantinos nomizo.En estamatousa na gelo …
  Pantos popse imaste me oullous plin tou kounistou.Oi na ehoume tethkia klironomia sto tragoudi kai na panigirizoume gia …SAKIS.Eleos

 21. 16/05/2009 10:17

  egw elipithika polla pou en eperasen tzinos o pashis me ta malia ta perierga. epatha mian tautisi mazin tou enikserw giati. servia itan an den kamnw lathos. na ton ksanapepsoun tou xronou!

 22. 17/05/2009 00:03

  The Eurovision thingy has become the national issue for us on the plantation…Italy knew something many have yet to realize when they resigned from this three ring circus many moons ago…sadly we continue to delude ourselves that we are helping our cause by persisting in taking part year after year…yaaaaaaaaaawn!

 23. anonymous permalink
  17/05/2009 06:48

  eurovisioff, omg hahahahaha έφυρες με, επέταξες με που την καρέκλα!!
  εμαστίγωννε το δελφνίνι;;;; πολλά πρωτότυπο, πρώτη φορά το ακούω τζαι εδιάβασα κάμποσα πο τούτα!!
  Ο Σάκης εν τα επίε καλά αλλά άξιζεν του καλύτερη θέση. Εν γίνεται να μεν τον υποστηρίξουμε, εκπροσωπεί την Ελλάδα έστω τζαι σε παναίρι!

 24. Eurovisioff permalink
  17/05/2009 09:45

  Nai a?Hmmm.Telika ennen toso gnosto oso to ipetheta dioti tihea efere to i kouventa na to po kai se mia parea tzie efirtikasin , shedon ,oulli.
  Anw.Kala na pathoun kirios tzini pou ekaman to koutsobolio epaggelma (kai miloun oi gerimoi me athlia ellinika) kai den ihan tpt allo na poun para na miloun epi monimos vaseos me dithiramvous kai paianes gia to Saki kai to tragoudi tou.Gia ena Saki pou ,apo tin ekkinisi tis karieras tou, itan ipohirio tou kathe epitidiou kai kathe ashetou me tin mousiki me mono stoho na vkaloun lefta pou to anipsiasto kai athoo kino(i neares ilikies itan o kirios stohos )kai ena tragoudi pou prepi na egraftike mesa ston apopato tis toualettas.Me tethkia mousiki aniparksia ,lii dosi koultouras na vali kapios se allo tragoudi ,i diafora ginete pasifanestati.
  Otan i fantasia enna epistrepsi sto neoellina kai analogisti ti terata eshi vkali o topos tou IDIKA SE TOUNTO TOMEA ,tote tha eshi noima na kamnoume analisi sto diatayta.Tora ,afiste tous skandinavous na vazoun ,se akoma ena tomea, ta gialia kai ton neoellina na ipertrefete pou ton… SAKIS

 25. anonymous permalink
  17/05/2009 11:59

  Ε κοίταξε εν μπορείς να κατηγορείς τον νεοέλληνα που κάμνει χαρούες με την γιουροβίζιον, ούτε που αφιερώννει χρόνο,χρήμα,σάλιο για να αναλύσει μαλακίες του τύπου τι έφταιξε και δεν πήγε καλά ο σαααακης κτλ, γιατί πολύ απλά η γιουροβίζιον και τα τοιαύτα είναι η μόνη χαρά που μας έμεινε και μας εκπροσωπούν απόλυτα. Σήμερα ο μόνος λόγος που μας επιτρέπει να νιώσουμε “εθνικά υπερήφανοι” εν η γιουροβίζιον και η μάππα(2004). Οι λόγοι πολλοί, χρήζουν ιδιαιτέρας ανάλυσης και δεν είμαστε στο κατάλληλο τόπικ!
  Νομίζω το πιο γελοίο+τραγικό είναι να βλέπεις την Ελληνική σημαία να κυμματίζει μόνο στο στάδιο της γιουροβίζιον και πουκάτω που τον Σάκη.
  Παρ’ολα αυτά πρέπει να πω ότι ο Σάκης μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής:)

 26. Eurovisioff permalink
  17/05/2009 12:43

  EN tha diafoniso katholou plin tou teleyteou :)))

 27. κι αγνάντευε... permalink
  17/05/2009 12:45

  Ψυχία, εμένα μου άρεσε η Εσθονία. Και το τραγούδι και η παρουσίαση της κοπέλας. Βεβαίως, μετά τον ψεσινό τελικό, είναι αχρείαστα τα σχόλια. Ο Σάκης θεός, αλλά το τραγούδι λίγο. Πρέπει να είναι ευχαριστημένος με τη θέση που πήρε!

 28. 18/05/2009 13:11

  “Εν γίνεται να μεν τον υποστηρίξουμε, εκπροσωπεί την Ελλάδα έστω τζαι σε παναίρι!”

  και γιατί παρακαλώ;
  άμα εκπροσωπεί την Ελλάδα κάποιος που τραγουδάει μια βλακεία και που εμένα δεν με αντιπροσωπεύει καθόλου, γιατί να τον στηρίξω; Εκπρσωπεί την Ελλάδα… τραγουδώντας στα αγγλικά; Εγώ την εκπροσωπώ πολύ καλύτερα την Ελλάδα, σόρρυ.

  “…και τα τοιαύτα είναι η μόνη χαρά που μας έμεινε και μας εκπροσωπούν απόλυτα”

  Μόνο που τα χρυσοπληρώνει κιόλας ο έλληνας πολίτης, υποχρεωτικά, είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί.

  Όλο το σύστημα σάπιο είναι.

  [και σόρρυ Ψύχια, γιατί το ποστ σου είναι γαμάτο, τους γελοιποιεί μια χαρά όλους! -αν και τα καταφέρνουν μια χαρά να γελοιοποιηθούν κι από μόνοι τους…]

 29. Βalou permalink
  22/05/2009 21:38

  pragmatika opws dilwse o norvigos (p kata t gnwmi m itan o kaliteros meta tn sakiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vevaia)i fetini eurovision itan mia ap tis megaliteres parelaseis omofulofilwn!!!! ” the biggest gay parade” opws haraktiristika dilwse!

 30. 04/06/2011 18:33

  Your article content is very fascinating, I in your paper learned many things, I hope you try again,plz visit my websites:custom nfl jerseys

Πε μας ρε!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: