Skip to content

Γιουροβίζιον 2009 – 1ος Ημιτελικός

12/05/2009

Κυρίες και κύριοι, αγαπητά μου παιδιά, σας καλωσορίζω στην άμεση ανταπόκριση και σχολιασμό του 1ου ημιτελικού της Γιουροβίζιον 2009, που διαδραματίζεται στην Olimpiyski Arena της Μόσχας!

(Ακόμα να το χωνέψω που πέρσι εκέρδισεν ο Ρώσσος ο ανυπόλυτος. Ελπίζω να έφκαλεν αρκετά λεφτά με την νίκη του τζαι να εγόρασεν κανένα ζευγάρι παπούτσια.)

Και τώρα κυρίες και κύριοι, βάλτε τα αγαπητά μου παιδιά για ύπνο, γιατί αυτό που ακολουθεί, είναι πιθανότατα ακατάλληλο για ανηλίκους.

 

Παρουσιαστές:

Η Ναταλία Βοντιάνοβα

και ο

Αντρέι Μάλακοβ

(εγώ μια φορά, προειδοποίησα για την ακαταλληλότητα…)

Πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για το πόστο τους: Μιλούν γαλλικά και παουρίζουν σαν τους καρακιόζηδες. Ειδικά τζείνος ο Μαλάκοβ… εν τέλλεια μαλάκας.

 

Γενικά Σχόλια

1. Το φετινό theme άλλαξε από ασημί ρουχισμό, σε φωτιές και λαύρες.

 

2. Ο φετινός ανταγωνισμός άλλαξε από το ποιος θα τραγουδήσει την πιο δακρύβρεχτη μπαλάντα, στο ποιος θα σκάψει πιο βαθιά στο ντουλάπι του χρόνου να ανακαλύψει αρχαίες φορεσιές των προγόνων του. Από τα αποτελέσματα, βγάζει κανείς το συμπέρασμα πως και οι δύο αυτές ποιότητες βρίσκουν ανταπόκριση.

 

3. Τα τραγούδια και οι σκηνικές παρουσίες του 1ου ημιτελικού, είναι ασυνήθιστα ψηλού επιπέδου σχετικά με ο,τι έχουμε τόσα χρόνια συνηθίσει. Μην φανταστείτε ότι πέφτει η μασέλλα σου και παραμένει πεσμένη τόσο παρατεταμένα που παθαίνεις ξηροστομία και καλλιεργούνται μύκητες στην στοματική σου κοιλότητα. Όχι τόσο ψηλό επίπεδο. Αλλά σαφώς ψηλότερο.

Οπότε αυτόματα ψηλώνει και ο πήχης αυστηρότητας της κριτικής που θα εφαρμοστεί. Το παραμικρό σφάλμα, η παραμικρή παραφωνία, η παραμικρή κατά τη γνώμη μου παράλειψη, η μασιούδα [τσιμπιδάκι] που δεν έκατσεν καλά τζαι αφήνει μία και μοναδική τρίχα να πετάσσεται, θα θεωρούνται βάσεις για (κατά)κριτική. Αλλιώς δεν έσιει άκσιον.

 

4. Ένα έξτρα στοιχείο που εφαρμόζεται φέτος, είναι η βαθμολογία του κάθε τραγουδιού, με ψηλότερο βαθμό το 10 και βάση το 5. Η βαθμολογία θα βασίζεται στο άκουσμα, στις φωνητικές ικανότητες, στο θέαμα που προσφέρεται, στο aftertaste της κάθε συμμετοχής, και φυσικά στην μασιούδαν.

 

5. Sit back and enjoy the ride!

 

Συγκεκριμένα Σχόλια

Τα τραγούδια που πέρασαν στον τελικό, είναι αυτά που έχουν αστεράκι. Έτσι: *

 

1. Montenegro – Andrea Demirovic – Just Get Out Of My Life

Το τραγούδι λέει, «έφκα που τον νου μου, έφκα που τα όνειρα μου, έφκα που τα σεντόνια μου, φύε που την μέση». Όι πέτε μου. Έσιει πιο ρομαντικό τρόπο να σε σιχτιρίζουν?

Πολύ προκλητικός ο χορός αλλά επειδή δεν είμαστε πουριτανοί, παίρνουμε τα ποπ κορν μας, γύρνουμεν πίσω, και φαντασιωνόμαστε διάφορα, καθώς στην φαντασία μας η γκομενάρα η δίμετρη που τραγουδά είμαστε εμείς, και ο γκόμενος από λάστιχο που την χουφτώνει δεν είναι γκέι.

Βαθμός: 6

 

2. Czech Republic – Gypsy.cz – Aven Romale

Ο Τσέχος δεν πληροφορήθηκε έγκαιρα ότι η γιουροβίζιον δεν είναι πλέον γιουροπανηγυρίζιον, τζαι ήρτεν με την στολή του αρφού του σούπερμαν.

Κατ’αρχήν, άμαν το όνομα σου είναι URL, σίουρα κάποιο πρόβλημα έχεις.

Εθθύμησεν μου το επεισόδιο των friends που μάσιεται ο Joey να μιλήσει γαλλικά για τις ανάγκες κάποιου ρόλου. Πάει τζαι η Phoebe μαζί του στην ακρόαση, τζαι λέει του σκηνοθέτη σε άπταιστα γαλλικά, «Άκου… αυτός είναι ο αδερφός μου… και είναι λίγο καθυστερημένος… μπορείς να τον ευαρεστήσεις λίγο?». Και τότε λέει ο σκηνοθέτης στον Joey, «Τα γαλλικά σου είναι καταπληκτικά! Όμως θα προτιμήσουμε κάποιον άλλον για τον ρόλο… λυπάμαι.». Και ο Joey έφυγε από κει μες την τρελή χαρά με τις γαλλικές του ικανότητες.

Κάπως έτσι λειτούργησαν τα χειροκροτήματα και για τον Τσέχο.

Βαθμός: 4

 

3. Belgium – Copycat – Copycat

Τόσην έλλειψη έμπνευσης είχαν, που εκάμαν copy paste το όνομα του τραγουδιστή στο όνομα του τραγουδιού..!

Τα νέα τέλος πάντων είναι πως ο Έλβις τελικά ΖΕΙ! Ναι! Ζει και υποδύεται τον εαυτό του στο Βέλγιο. Χάλασε το τέλειο cover του γιατί ενέδωσε στο πάθος του για την Γιουροβίζιον. Όλοι πήγανε. Αυτός γιατί όχι?? Η μύτη του έχει σαφώς μεγαλώσει και γαμψύνει λόγω ηλικίας, γιατί όπως είναι γνωστό η μύτη και τα αφτιά μεγαλώνουν ώσπου ζεις (ούτε του Τάσσου ήταν πάντα έτσι), στην μύτη του φύτρωσε ένα μελάνωμα γιατί σε τέτοιες ηλικίες δεν εμφανίζονται ξαφνικά ελιές. Επίσης έχασε την αίγλη και το στυλ του σε σημείο που δεν μπορεί ούτε τον εαυτό του να μιμηθεί, αλλά το μαλλί, μαλλί!

Βαθμός: 2

 

4. Belarus – Petr Elfimov – Eyes that never lie

Ο Πετρής εν μοιάζει με τον Evgeny Plushenko, τον παγοχορευτή που συνόδεψε πέρσι τον Ρώσσο στην συμμετοχή του?

Άρεσεν μου η τύπισσα που εφόρησεν το σεντόνι ώσπου τζαι εκαλύφτηκεν ολόκληρη. Προκαλεί σου έναν αίσθημα μυστηρίου… έχει ωραίο κορμί… αλλά η φάτσα της… πώς να’ναι? Πάντως αν εν σαν του Πετρή, καλλύτερα που την χώνει διότι εν πολλά άνοστος ο καημένος…!

Μπορεί τα μάθκια σου Πετρή μου να μεν λαλούν ψεφτιές, αλλά τζαι να θέλω να αμπλέψω την αλήθκεια μέσα τους, έτσι μιτσιά που ένει, δεν ιμπορώ.

Βαθμός: 5

 

5. Sweden – Malena Ernman – La Voix *

Το ότι το τραγούδι έχει αγγλικό κουπλέ και και γαλλικό ρεφραίν αποδεικνύει πως οι μόνοι που καταδέχονται να μιλήσουν Σουηδικά, εν οι ξένοι μετανάστες.

Εξαιρετικό τραγούδι, συνδυάζει το κλασσικό με το μοντέρνο σε πολύ καλή ισορροπία, εξαιρετική φωνή, αξιοπρεπέστατη σκηνική παρουσία… ΛΛΙΟΝ ΜΕΙΚ ΑΠ ΤΖΕΙΝΤΗΣ ΜΑΛΕΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΙΜΗΣ, εν εμπορούσαν να της βάλουν?? Κοτζιάμου Make up shop, κοτζιάμου Face Stockholm, κοτζιάμου εισαγόμενο Mac… αφήκαν την χλωμή όπως το στοισηιόν του λάκκου ανάμεσα στις μουζούρες (Ναι, έτσι εν οι Σουηδέζες, καλώ..!) να κάμνει τζαι αντίθεση.

Άρεσεν μου.

Βαθμός: 8

 

Armenia – Inga & Anush – Jan Jan *

Οι στολές τους φαίνονται μου κουττούτζια, καλά τζαι σηκώνουν τες, καλά τζαι εν τυλίουνται να κλαππωθούν που τα έτσι τοππάκκια ρούχενα εξογκώματα.

Κατά τ’άλλα το τραγούδι κάμνει με να ξυπνώ τζαι να σούζουμαι. Έχει κάτι τις το παραδοσιακό μπλεγμένο με κάτι τις πιο μοντέρνο.

Λλίο που τους τρεις τόνους μέικ απ που φορούν οι κορούδες, ας το δανείσουν της Μαλένας ρε κουμπάρε…!

Άρεσεν μου.

Βαθμός: 8

 

7. Andorra – Susanne Georgi – La Teva Decisio (Get a Life)

Ένα ευκολάκουστο Barbie-song. Απόδειξη τζαι οι ωραίες γυναίκες που εθκιάλεξεν η κύρια Barbie να απαρτίζουν την τάχα μπάντα της. Είναι όλες τους όπως την έκπληξη kinder, kinky edition: Γλυκιές μα η ματιά τα κρύβει άτακτα μυστικά!

Κατά τ’άλλα, Get a life ώστε? Get a song!

Βαθμός: 5

 

8. Switzerland – Lovebugs – The Highest Heights

Οι ζουζουνοαγαπουλλίνοι εν οι νέοι γκόμενοι των κοπέλλων που πάνω, γιατί εμφανισιακά ταιριάζουν. Είναι και αυτοί πέντε οπότε έθθα τσακωθούν.

Αναρωτιέμαι αν ο τραγουδιστής δεν μπορεί να αρθρώσει καλά επειδή κάτι ήπιαν τούτοι ομαδικά πριν την παρουσίαση. Αφού το body language τους εν απαράλλαχτο! Μαστιγώνουν τον αέρα με τα κορμιά τους. Αλλά μπορεί να εν το στυλ.

Βαθμός: 6

 

9. Turkey – Hadise – Dum Tek Tek *

Εν κάτι έτσι γεναίτζιες που κάμνουν τους Έλληνες της Κύπρου να λένε ένα βροντερό «ΝΑΙ» στην επαναπροσέγγιση και στην ελληνοτουρκική φιλία. Επίσης το παιίν με το πράσινο ημιχιτώνιο κάμνει τηνυποφαινόμενη να λέει ένα βροντερό «ΝΑΙ» στην επαναπροσέγγιση και στην ελληνοτουρκική φιλία.

Τραγούδι κατάλληλο να παίζει στα clubs και όλοι και όλες οι Dum(ηδες) να καταλήγουν να κάνουν Tek Tek (ή tak tak, όπως το προτιμά κανείς).

Το σπάσιμο της μέσης ήταν πολύ μίνιμαλ ενώ το τραγούδι εσήκωνε πολλύν παραπάνω. Γι’αυτό χάσαν το 8.

Βαθμός: 7

 

10. Israel – Noa & Mira Awad – There must be another way *

Εκαρτέρουν πόσην ώρα να’ρτει η ώρα του Ισραήλ να κράξω τους ππουστοεβραίους – ο,τι τζαι να ετραγουδούσαν, είμαι προκατειλημμένη – τζαι έρκεται κουνιστή-λυγιστή η Εβραία (που φκάλλει μάτι που το μίλιν ήντα ράτσα ένει) ντουέτο με Παλαιστίνια (!!) να προτείνουν ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ λύσεις στο μεσανατολικό, που ήταν ο λόγος που ήμουν προκατειλημμένη in the first place!!!!

Η Εβραία εν που τα αλήθκεια γεναίκα? (Σιγά μεν εκραθκιούμουν.) Όι ρωτώ επειδή η Ντάνα η Διεθνής εν πολλά πιο θηλυκό που τούτην. Ο Θεός τους φαίνεσται μου κάμνει πολλά σοβαρά λάθη τελικά…!

Βαθμός: 6

 

11. Bulgaria – Krassimir Avramov – Illusion

Ο mr. Braveheart με μία γκόμενα με μαλλί 80s, μιαν άλλη σούπερ ήρωα με ένα τρίτο μάτι, και μιαν άλλη κλεμμένη που τον Πίτερ Παν, με μπόνους δύο ξυλοπόδαρους να κάμνουν ακροβατικά… εσύ εξανάδες έτσι πράμα??? Όχι, ΔΕΝ εξανάδες, διότι ΔΕΝ εξανάγινεν! ΜΟΝΟ στη Βουλγάρικη συμμετοχή κυριές και κύριοι.

Πολύ καλό κόνσεπτ το τραγούδι. Αν δηλαδή οι κορόνες τους δεν ακούγονταν σαννα τζαι ετραβούσαν τους τες τρίχες των αρχιδιών τους, παρόλη την παραλογία της σκηνικής παρουσίας, θα έπιανεν εύκολα 7.

Βαθμός: 6

 

12. Island – Yohanna – Is it true *

Ήταν μια φορά κι έναν καιρό, μία πριγκίπισσα που ζούσε σε μία παγωμένη σπηλιά, σε μια χώρα μακρινή, που μόνο χιόνια είχε (εκτός που μέσα στη σπηλιά)… Την λέγανε Yohanna τζαι είσιεν καλή φωνή, αλλά τίποτε το εξωπραγματικό όπως την ιδιότητα της ως πριγκίπισσα. Έγινε τραγουδίστρια λόγω μέσου (ο παπάς της ήταν ο βασιλιάς, χαλόου) και αγγελικού προσώπου.

Σεμνά πράματα. Στεγνά πράματα. Σκανδιναβικά πράματα.

Βαθμός: 5

 

13. FYR. Macedonia – Next Time – Neshto Shto Ke Oshtana

Η φάση θυμίζει Bon Jovi της 10ετίας του 80. Μόνο όσο αφορά το μαλλί. Το τραγούδι πάλε… κλαίει τζαι θέλει.

Πληροφορίες λένε πως καθώς αναχωρούσαν από την χώρα τους με προορισμό την Μόσχα, οι πασίγνωστοι Next Time, δήλωσαν: «Έχουμε μια πολύ καλή συμμετοχή, και θα περάσουμε σίγουρα στον τελικό. Και μετά θα κερδίσουμε! Δεν υπάρχει καλύτερη ροκιά από την δική μας!»

Και οι κακές γλώσσες λένε…: «Ε… έσιει… του Ρουβά.»

Οι Ανδορρέζες το δηλώσανε: «Όχι! Αυτούς τους απορρίπτουμε!»

Κι εμείς.

Βαθμός: 3

 

14. Romania – Elena – The Balkan Girls *

Ένα πράμα πάντως που έχουν κοινό οι χώρες των Βαλκανίων είναι το κιτσαριό στα ρούχα.

Εκάμαν οι κορούδες 1-2 προσπάθειες να αποτελέσουν χορογραφία αλλά τελικά αποτελέσανε γελοιογραφία.

Το τραγούδιν δεν έσιει με μούττην με κώλο.

Λαλείς οι Ελβετοί να προτιμήσουν τα πέντε κορίτσια από τα βαλκάνια, που έχουν εγγυημένη ποιότητα και φήμη που αντέχει στα χρόνια, αντί τις Ανδορρέζες? Οι Ευρωπαίοι οι σπάρκες πάντως επροτιμήσαν τες.

Τωρά που το σκέφτομαι, οι ζιζιροαγαπουλλίνοι οι Ελβετοί θα πιάσουν τις Ανδορρέζες να πάσειν να πιούν μαζί να ξεχάσουν το κόψιμο τους.

Βαθμός: 3

 

15. Finland – Waldo’s People – Lose Control *

No heavy metal φέτος, no τέρατα, δεν είναι extreme anymore. Φέτος προτίμησαν κάτι πιο συμβατικό και έναν τόνο φώκο (γιατί εξακολουθούν να γυρεύκουν σημασία). Τα παιδιά φοράνε πυρίμαχα ρούχα για να μεν πάρει φώκον ο κώλος τους που τες φωτιές που πετάσσουνται ποτζεί ποδά. Οι people του Waldo (aka οι κορούες) τα μαλλιά τους εν τα εσκεφτήκαν?? Για τις σωματικές τρίχες των φιλανδών (που επιμένουν τόπλες τα τελευταία 3 χρόνια) δεν ανησυχώ. Δεν υπάρχουν. Μάλλον τις κάψανε. Είναι τρελλοί αυτοί οι Φιλανδοί.

Βαθμός: 6

 

16. Portugal – Flor-de-lis – Todas As Ruas Do Amor *

Θυμάστε την περσινή συμμετοχή του Βελγίου που ονομαζόταν ο Julissi? Τότε είχα γράψει πως η τραγουδίστρια ήταν ντυμένη σαν πασχαλινό αυγό. Η Πορτογαλέζα φέτος είναι ντυμένη πασχαλινό τραπεζομάντηλο με ασορτί παπούτσια. Τι αισχρά παπούτσια! Εχούμιζεν τα τζιόλις τις προάλλες.

 

Κατά τ’άλλα, δεν εκατάλαβα ποτέ το κόνσεπτ του στήνω πέντε πλάσματα ξανιστά στη σκηνή, σε απόσταση τουλάχιστον 3ων μέτρων μεταξύ τους (σου τζει, γιω δα), κοττώ τους τζαι που ένα όργανο, τζαι διατάσσω τους να σούζουνται δεξιά-αριστερά. Τουλάχιστον εν στα Πορτογαλλικά. Όι πως κόφκω τις φλέβες μου αλλά σέβομαι τους παραπάνω τζείνους που τραγουδούν τσιόφτες στην γλώσσα τους παρά τζείνους που τραγουδούν τσιόφτες σε ξένη γλώσσα.

Βαθμός: 4

 

17. Malta – Chiara – What if We *

What if you…Give it up (already).

(Γιατί? Γιατί? Γιατί επέρασεν τούντο τραγούδι? Εξηγάτε μου.)

Βαθμός: 3

 

18. Bosnia & Herzegovina – Regina – Bistra Voda *

Aka. Love Revolution.

Εμένα πάντως η ενδυμασία και το μαλλί τύπου «ο Ναπολέων ξαναχτυπά», η κόκκινη σημαία, και το βλέμμα να ατενίζει τον ορίζοντα καθώς τις βούτσιες πισκαλιά ο τεχνητός βοριάς, μου θυμίζει Communist revolution, και η μελωδία «περασμένα μεγαλία και αθυμώντας τα να κλαις».

Βαθμός: 4

 

Συμπέρασμα

Τίτλοι τραγουδιών με αρνητικότητα και αυταρχισμό, όπως Just get out of my life, Get a life, και Neshto Shto Ke Oshtana (προφανώς εν κάτι για shέσε shίστο ιshτέ ποϊλέ), κόβονται. Τίτλοι τραγουδιών με θετικότητα και αέρα ειρηνικό, όπως What if we, There must be another way, Love revolution και My number one, περνούν.

 

See you μεθάυριο!

Advertisements
15 Comments leave one →
 1. 13/05/2009 08:19

  Αναφορικά με τα συγκεκριμένα σχόλια:

  3. Ονομάσαμεν τον Έλβις νταλικιέρη.

  4. Ο Πετρής ήταν τόσο άshημος που αλληθωρίσαμε… :/

  9. Τζείν’το παιίν με το πράσινο ημιχιτώνιο ήταν κατά την ταπεινή μου άποψη το highlight του τραγουδιού. Με ΤΟΟΟΣΟ παναΰρι (με το συμπάθκιο) πριν την Ευρωβύζιον, εκαρτερούσαμε κάτι πολλά παραπάνω που την Χιλενάδα. Λαλείς να της είπεν τίποτε ο Ερτογάν στην κουβέντα τους πριν το διαγωνισμό τζαι εκόψαν το οι κάμερες;

  10. There must be another..SONG MAN! Εδώ μας είχαν τελειώσει οι φλέβες για να κόψουμε.

  18. O τύπος εν εθύμιζε τον Niles, ton αρφό του Fraiser στα νιάτα του;

  Κατά τα άλλα, από αυτό τον ημιτελικό θα μπορούσε να περάσει ακόμα και η Πυγολαμπίδα.

 2. 13/05/2009 08:53

  Leni
  Πολύ σωστή παρατήρηση το 18! Μπράβο!

 3. 13/05/2009 11:45

  simfonoume sta pleista, alla diafonoume stin islandia. itan polla oreo tragoudi, me apli k semni parousia. ena 7ari a3izen to i yohanna(kelly clarkson wannabe)
  i tourkia an den allaksei tin skiniki tis parousia, en nomizo na piaei parapano pou tin 3i thesi ston teliko.
  ego pantos ekama ta predictions mou (http://darkness-imprisoning-me.blogspot.com/2009/05/esc-2009-predictions.html) je os tora pao ta kala
  gia fetos os tora to pio athlio tragoudi epiren to i roumania

 4. Λολα permalink
  13/05/2009 12:16

  ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ…1]ΜΗΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΝΤΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΡΙΜΠΑΚ…ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΓΛΙΣΤΡΙΔΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΡΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΗΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΩΡΕΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΜΑ ΜΠΙΛΑΝ…ΕΛΕΟΣ ΜΗΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΟΥ Η ΧΑΝΤΙΣΕ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΗΜΗΤΕΛΙΚΟ…ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΗΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΝΟΡΒΗΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΝΤΙΣΕ…ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΕΩ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΗΛΑΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ Ο ΣΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ…ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ ΠΑΛΙ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…

 5. Kani me tin ipokoultoura permalink
  13/05/2009 13:27

  Kani sior me tin ipokoultoura.Vrithi i pagosmia mousiki me spoudeous kallitehnes kai sis kollimeni me tin eurovision?
  Kai meta theloume kai politistiko megaro tromara mas…

 6. KaniSior permalink
  13/05/2009 13:30

  Kani sior me tin ipokoultoura.Vrithi i pagosmia mousiki pou terastious kallitehnes alla esis sti … eurovision.
  Kai meta theloume kai politistiko megaro…(tromaras mas)

 7. anonymous permalink
  13/05/2009 13:55

  Απαπά τι εν τούτα τα πράματα για τους…καημένους τους εβραίους!

  Η πουστοτούρτζισσα εν μια μούλα βέρα μογγόλα που μου την κάμετε και θεά.
  Και οι Έλληνες της Κύπρου δυστυχώς με τούτην ή χωρίς πάλαι λένε ΝΑΙ..στο σκύψιμο.

 8. zappa permalink
  13/05/2009 16:39

  basika egw goustarw tous aderfous bardarious makedones

  o ki8aristas mou 8ymise ton Slash

  o tragoudistis ton david coverdale sta niata tou (me to mike stand sta xeria)

  o mpasistas eixe kati aoristo apo sisters of mercy (H mhpws blue oyster cult?)
  kai o drummer to psiloepaize chad smith…….

 9. 13/05/2009 17:56

  I Papariz..ou sorry Hadise apogoitefsen me oiktra! eperimena trello anatolitiko tsifteteli, alla telika i Beyonce tzai i Shakira kseroun kallitteron tis. Tzai ta rouxouthkia tous en tes ekolakefkan kathoolou. I kopela prwta apo ola en polla pasti, tzai me tzinin tin pizamouda (sovara exw tin idia alla xwris to sxisma) efainetoun na kouvala 100 kila zamparakkes.

  oso gia tous allous en exw logia, simfwnw apolita me tis trixes twn arxidiwn kai to concept twn rouxwn mou thimise kati san “Star Trek goes medieval”

 10. 14/05/2009 12:01

  Χαααχαχα..ΚΟΤΖΙΑΜΟΥ ΜAC 🙂 Ρε θυμάσαι τα ούλλα όμως! Αναμένω για τα σημερινά!

  Επίσης Λένη έφυρες με με το Ισραήλ τζαι τον αρφό του Φρέιζερ!!!

 11. NORWAY permalink
  15/05/2009 12:31

  O Alexander tha kerdisei gt einai to mono tragoudi p exei mia poiothta(gt t egrapse monos tou g tn prwhn kopela tou),paizei monos t mousikh..k dn kwloxtupietai san tn malaka tn sakh…

 12. Anonymous permalink
  16/05/2009 00:05

  η αληθεια ειναι οτι ο νορβηγος αξιζει περισσοτερο να κερδισει… αν δε σκεφτομουν οτι στειλαμε το ρουβα φετος (οπως και να το κανουμε ο ανθρωπος μπορει να μην εχει καμια φοβερη φωναρα αλλα εχει αστερι και ξερει πως να χειριζεται τα πραγματα) θα ηθελα να κερδιζε η νορβηγια!

 13. 17/05/2009 16:59

  egw pisteyw pos o sakis rouvas den htan kalos ayto pisteyw mono gt h norway htan poly kalo tragoudi

 14. 01/06/2009 23:15

  να κράξω τους ππουστοεβραίους

  Απαράδεκτη – αναρωτιέμαι σε αντίστοιχο χαρακτηρισμό πως θα σχολίαζες εσύ.

Trackbacks

 1. Γιουροβίζιον 2009 – 2ος Ημιτελικός « Dr. Ψωναρα’s Corner

Πε μας ρε!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: