Skip to content

CSI Limassol – Apocalypse NOW

13/01/2009

Επειδή το CSI Nicosia έφκαλεν τα νάμια, το CSI Limassol και η επικεφαλής του Psychia Psychασθενοπούλου, αποφάσισαν να παρέμβουν και να φκάλουν τα φίδια (επικίνδυνοι κατάδικοι που αποδρούν όποτε τους αναδώξει) από την τρύπα. Αυτό το θρίλερ πρέπει επί τέλους να διαλευκανθεί από ΥΚΑΝους ειδικούς σαν την υποφαινόμενη και την δαιμόνια ομάδα της (πόσα κλισέ σε μία πρόταση)!!

 

Έπεσε στην αντίληψη μας πως εκτός του Αλ, άλλος ένας κατάδικος, ο Τουρκοκύπριος Ράζια Ντέμλος, ένοχος για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών, είχε επίσης δραπετεύσει (από την τουαλέτα της γιαγιάς του αυτός – ήταν υγιής), και τριαλαλί-τριαλαλό, χοροπηδούσε σαν αμέριμνο κατσίκι ελεύθερος στις ελεύθερες περιοχές, επί όχι μία, όχι δύο, αλλά εξήντα έξι (66) ολόκληρες μέρες. Την περασμένη Κυριακή στην Πάφο, έγινε μια εντυπωσιακή σύλληψη του δραπέτη την ώρα που  ο τελευταίος ρευότανε την 2η σεφταλιά της μιξ της ενισχυμένης που μόλις είχε καταβροχθίσει. Τζαμαρίες σπάσανε, κοκά κόλες χύθηκαν, μαϊντανοί σκορπίστηκαν, γυαλιά τραυμάτισαν τους άνδρες της ΥΚΑΝ, καρφιά κατέληξαν σε ψηλότερα πόστα, και η επιχείρηση χαρακτηρίστηκε επιτυχημένη.

 

Αυτή λοιπόν η επιτυχημένη επιχείρηση σύλληψης, χαρακτηρίζεται από τους πληροφοριοδότες μας ως κίνηση αντιπερισπασμού, όσων αφορά την εμπλοκή αστυνομικών της ΥΚΑΝ στην απόδραση και προστασία του Ελληνοκύπριου ισοβίτη Αλ.  

 

Το CSI Limassol έχει κάποιες επισημάνσεις, κάποια σενάρια και κάποιες προτάσεις:

 • Κατ’αρχήν: Ο Ντέμλος τον Νοέμβριο του 2007, έφαγε 4 χρόνια για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.  Σιγά τις κατηγορίες που έχει ο τουρκόφλωρος. Ο δικός μας έκαμε φόνους! Χα!

 

 • Ο σιδηρόδρομος “Αντώνης Προκοπίου Κίττας (ελληνιστή: Κίτας) άλλως Αλ Καπόνε” πρέπει επί τέλους να ανανεωθεί. Προτείνουμε να γίνει Αλ Κίττος (αφού κουτσιά αλλοδαπές με την μία). Ο Puff Daddy μετά που έγινε P Diddi έκαμεν τα ούλλα.

 

 •  ΥΚΑΝ: Υπηρεσία Κατανάλωσης Ναρκωτικών.

Τα εγκλήματα που φέρεται να έκανε η υπηρεσία, ήταν στην προσπάθεια ανεύρεσης της δόσης της.

 

 • Σειρά γεγονότων:
 1. Ο Αλ Κίττος ήταν το μεγάλο καρφί της ΥΚΑΝ και η ΥΚΑΝ ο μεγάλος πούστης του Αλ. Αυτοί φταίνε που το χορταράκι στην Μεγαλόνησο έγινε είδος πολυτελίας (much lower supply). Ο Αλ που το κάρφωνε και η ΥΚΑΝ που το έπινε. 
 2. Ο Ντέμλος ήταν ένα από τα μικρά καρφιά της ΥΚΑΝ και η ΥΚΑΝ ο σχετικά καλού μεγέθους πούστης του Ντέμλος.
 3. Ο Αλ και ο Ντέμλος δίνανε πληροφορίες για τις συλλήψεις των 1, 2, 5, 10, 20 κιλών που ακούγαμε στις ειδήσεις.  Η ΥΚΑΝ αφού τα φωτογράφιζε, έπινε τα τεκμήρια. Αν την ρωτήσεις τώρα που είναι, θα σου πει “καταστράφηκαν ολοσχερώς”, όπως ορίζει το πρωτόκολο.
 4. Οι ανΥΚΑΝοι, καθώς γίνονταν πίττα δημιουργόντας ένα πράσινο συννεφάκι στη σουίτα του Απολλώνειου όπου νοσηλευόταν επί 6 μήνες ο άρρωστος Αλ, αποφάσισαν να τον αφήνουν ελεύθερο να αναπνέει καθαρό αέρα, γιατί δεν ήθελαν να επιβαρύνουν την υγεία του. Και μετά λένε πως δεν σκέφτονται τον απλό πολίτη!
 5. Παρόμοια ανταλλαγή υπηρεσιών γινόταν και με τον Ντέμλο σε σουίτα των Κεντρικών Φυλακών, γιατί δεν είχε τα κονέ του Αλ οπότε δεν θα μεταφερότανε στο Απολλώνιο αυτός! Τελεία και παύλα (Κίτα είσαι καύλα).
 6. Ώσπου μια μέρα (με δίχως ήλιο), ο Ντέμλος πήγε για τσιγάρα και δεν ξαναγύρισε ποτέ!
 7. Οι ανΥΚΑΝοι βεβαίως πληγώθηκαν από την εγκατάλειψη του Ντέμλου, και το “τουλάχιστον έχουμε τον Αλ”, έγινε η παρηγοριά τους.
 8. Ο Ντέμλος έστελνε καρτ ποστάλ στην ΥΚΑΝ από τα μέρη που επισκεπτόταν στην εξωτική ελεύθερη Κύπρο, αλλά αυτή (η ΥΚΑΝ)  ούτε να ακούσει δεν ήθελε. Οι ανάγκες της ικανοποιούνταν πλήρως από τον Αλ (μιας που είναι και τρομερός εραστής), έτσι παρ’όλο που ήξερε τα whereabouts του Ντέμλου, ήταν απασχολημένη να απολαμβάνει το Al provided state of mind της, και πολύ που χέστηκε για τον ππουστότουρκο.
 9. Όταν ο Αλ ακολούθησε τα βήματα του Ντέμλου (πήγε για τσιγάρα κι έγινε καπνός), οι ανΥΚΑΝοι τα πήραν, γιατί τώρα, από που θα παίρνουν την δόση τους????
 10. Έτσι ο μάστρος τους εξαπόλυσε ανθρωποκυνηγιτό εναντίων του Αλ με ρητές οδηγίες να γίνει στάχτη σαν τα τσιγάρα που πήγε να πάρει αφού τα κάπνισε. Για τον σκοπό αυτό  του έστελνε σήμα μ’ένα περιστέρι οδηγώντας τον μακριά από τις περιοχές που ερευνούσε το υπόλοιπο σώμα της αστυνομίας, για να μην υπάρξουν μάρτυρες στην αποτέφρωση του. Ένας καλός μάστρος κάνει το παν ώστε η υπηρεσία του να μην στιγματιστεί με την στάμπα του “ναρκομανή”! 
 11. Για κακή τύχη του μάστρου, αυτοί που συνέλαβαν τον Αλ ανήκαν στο υπόλοιπο σώμα που δεν είναι ναρκομανείς… αλλά εμπόροι! Με καθαρό μυαλό αποφάσισαν να συνεργαστούν με τον Αλ για να φκάλουν άπειρες λίρες κρατώντας τον στη ζωή.  
 12. Ο Αλ άρχισε να δίνει καταθέσεις, και να δίνει στεγνά τους ανΥΚΑΝους. Έτσι αυτοί, σε μια προσπάθειά τους να ρίξουν στάχτη στα μάτια του λαού και όλων αυτων των μαλάκων που αμφισβητούν το καθαρό μέτωπο της ΥΚΑΝ, έκαναν την σπασμωδική κίνηση να συλλάβουν τον Ντέμλο. Μόνο που απέτυχαν καθώς την στάχτη που θα πετούσαν θα την προμηθεύονταν από την αποτέφρωση του Αλ η οποία ως γνωστόν δεν έγινε. Έτσι παρά τις τρομερές ικανότητές που απόδειξε ότι έχει κάνοντας το σουβλιτζίδικο γυαλιά καρφιά, η ΥΚΑΝ δεν μας έπεισε πως η εμπλοκή της στην απόδραση και προστασία του Αλ πρόκειται απλά για παρεξήγηση. 

 

 •  Επειδή του CSI Nicosia δεν κόφκει ο νους του, το CSI Limassol αποκαλύπτει το πιο βαθύ και αληθινό μυστικό όλης της υπόθεσης: Αν αναλογιστεί κανείς την καταγωγή του δραπέτη #2 αλλά και τον αριθμό (6)66 (ημέρες ελευθερίας του), μπορεί εύκολα να οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως ίσως το Ντέμλος να βγαίνει από το Διάβολος. Ο οποίος μας Κιτά. Στην πιθανότητα λύσης του Κυπριακού, όταν σμίξουν αυτές οι δυνάμεις του διαβόλου νόμιμα, all hell will break lose! Απ’αυτό θέλει να μας προστατέψει ο Συλλούρης, αλλά δεν μπορεί να μας το πει, γιατί (φοάται μεν τον πάρει κανένας Θκιάολος) για να το μάθει έπρεπε πρώτα να πουλήσει την ψυχή του στον Διάβολο.

 

 • Εκεί θα βασίζεται το “ήταν θέλημα Θεού” που θα μας λένε αν το Κυπριακό δεν λυθεί ποτέ.

 

Μα….

 • Ο Αλ ο Κίττος ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τον σκιάζει φοβέρα καμιά!

   Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει, και ξανά προς τη δόξα τραβά!

 

 • Αν είσαι μπάτσος σε ελληνόφωνο κράτος επέλεξε:
 1. Είμαι έμπορος ναρκωτικών.
 2. Είμαι χρήστης ναρκωτικών.
 3. Ειμαι γουρούνι.
 4. Είμαι δολοφόνος.
 5. Είμαι όλα τα πιο πάνω.
 6. Είμαι ο μαλάκας που δουλεύει υπερωρίες γιατί εκάμαν τα σκατά οι πιο πάνω.
 7. Είμαι ο ήλιος που’χει γίνει επικίνδυνος, και κάθε μέρα καίω την επιδερμίδα σου.
 8. Είμαι κρίμα.

 

5 Comments leave one →
 1. 13/01/2009 19:52

  nice post dr. mias omws k einai sundhmoths m o antwnakhs m to onoma tou den einai ellhnisti kitas. etsi einai, apla oi grafikoi mas dhmosiografoi phran prwtovoulia k to grafoun k me 2 t. opws k to onoma tou patera tou pou einai prokophs. o hrwas mas einai o antwnhs kitas. sketo. (mallon valloun k to prokopiou gia na to prosdwsoun ena kuros, ena katitis, na men laloun oti erezileuthkan pou kapoion pou ferei to aplo pentasullavo onoma antwnhs kitas. :p) Cheers!

 2. 14/01/2009 13:14

  Θαυμάσιοοοον! Κατά διαβολική σύμπτωση έχω σκοπό (μάλλον) να ασχοληθώ στον τακτικό μου άρθρο στον Πολίτη με μία πτυχή του ζητήματος που αφορά στα ΜΜΕ και τον τρόπο παρουσίασης. Αν μου επιτρέπεις θα προσθέσω και το link σου 🙂

  Και επειδή έχω καιρό να περάσω από εδώ, φιλιά και φιλάκια καθώς όλα τα καλά για τη Νέα Χρονιά σε σένα , τους δικούς σου και όλους τους καλούς. (εμείς αποφασίζουμε ποιοι είναι αυτοί!)

 3. 14/01/2009 15:52

  Be my guest Πίτταboy (ποία η σχέση σου με τους ΥΚΑΝους??)

 4. 15/01/2009 15:13

  Γιατρέ, να γράψεις βιβλίο σε συνεργασία με τον φιρφιρή, θα ναι μεγάλο hit!

 5. 15/01/2009 23:26

  Απίστευτη σύλληψη! χαχαχα

  *και δεν εννοώ τη σύλληψη Αλ Κίττττα.

  *Αλ Κίτα < Al Quaeda. Μωρέ λες?

Πε μας ρε!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: