Skip to content

Η Σκευωρία των Εξωγήινων

10/03/2007

Ή αλλιώς, Το Έργο του Σατανά. Σατανάς = Εξωγήινοι

Κατ’αρχήν, είμαι της άποψης πως υπάρχουν εξωγήινοι. Ένα το κρατούμενο.

Κατά δεύτερον, πιστεύω πως τον Σατανά τον έχουμε παρεξηγήσει και τον έχουμε πάρει με κακό μάτι.

Κατά τ’άλλα, είμαι της άποψης πως είναι πιο εξελιγμένοι από μας, τους ανθρώπους, και πως όπως κάνουν οι εντομολόγοι με τα διάφορα έντομα, έτσι κι αυτοί, παρακολουθούν την εξέλιξή μας, τον τρόπο που συναναστρεφόμαστε, και το τι μπορεί να λέει η συμπεριφορά μας για το είδος μας.

Μετά από πολύχρονες έρευνες έχω φτάσει στα εξής συμπεράσματα και σας δίνω τα φώτα περί της θεωρίας που υποστηρίζω:

Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι…..

 

Οι εξωγήινοι, από τις αρχές της εξέλιξης του ανθρώπινου είδους, χρησιμοποιούν δύο πράγματα (ή τέλος πάντων τόσα ανακάλυψα εγώ), που τα βρίσκουμε συνεχώς μπροστά μας και δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε, για να μελετάνε κυρίως την ψυχοσύνθεση του Homo Whatever. Μάλιστα για το ένα, οι μισοί από μας τουλάχιστον νιώθουν και εθνικά υπερήφανοι!

Προσέξτε να δείτε τι έχουν σκαρφιστεί τα πανούργα μυαλά τους:


Τεκμήριο #1: ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Μια ομολογουμένως καλή θεωρία έκαναν τα Υπόγεια Ρεύματα με τον Ύμνο 414, ο οποίος ύμνος υπήρξε μεγάλη έμπνευση στην εξέλιξη της δικής μου θεωρίας.

Δεδομένα: Πριν 354–295 εκατομμύρια χρόνια, τις απόθεσαν οι εξωγήινοι στα χώματα της γης. Είμαι σίγουρη πως τελείωσαν την μελέτη τους μέσω αυτών των αισχρών ρομπότ, αλλά η τόσο εξελιγμένη φύση τους τις αφήνει να ευδοκιμούν μέχρι σήμερα σε όλες τις άκρες της γης, (εκτός από τις χώρες με πολικά κλίματα), και να μας σπάνε τα νεύρα. Είναι ουσιαστικά τα πιο εξελιγμένα και παράλληλα, τα πιο άχρηστα πλάσματα στην τροφική αλυσίδα.

Προέλευση: Οι δημιουργοί τους πάω στοίχημα πως ζουν σε σκοτεινό πλανήτη. Ο πιο κοντινός τους ήλιος είναι πολλά δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά. Αυτό εξηγεί και την χαμηλή ανεκτικότητα των κατσαρίδων στο φως. Καλή φάση, γιατί έτσι γίνονται τροφή για τις νυχτερίδες.

Ιδιότητες: Οι κατσαρίδες είναι μικρά ρομπότ με την ευχέρεια της γρήγορης εξέλιξης, την οποία τους την προσφέρει ένα πολύ καλά καμουφλαρισμένο microchip. Έτσι εξηγείται και η μεγάλη ανθεκτικότητά τους στα κατσαριδοκτόνα, στην ραδιενέργεια και στο ότι μερικές φορές παίζει να τις σκοτώσεις κι αυτές να ξαναζωντανέψουν. Αυτό το microchip λειτουργά επίσης και ως πομπός μεταφοράς δεδομένων από την γη προς τον Εξωγήινο πλανήτη τους.

Γενετικά στοιχεία: Από αυτές πιθανότατα λένε οι επιστήμονες, εξελίχθηκαν οι τερμίτες. Αυτό πιστεύω έγινε γιατί οι εξωγήινοι που τις απόθεσαν, δεν έχουν ξύλο στον πλανήτη τους, και μέσω αυτών των κατσαριδοαπογόνων, μελετούν τις ιδιότητες του ξύλου έτσι ώστε να το αποκτήσουν κι αυτοί.

Γιατί μας σπάνε τα νεύρα: Γιατί είναι σαφώς πιο εξελιγμένες από μας! Άμα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος και μετά, θα κάνουν εκλογές για το ποια κατσαρίδα θα είναι ο επόμενος πλανητάρχης! Τότε θα εγκατασταθούν και οι δημιουργοί τους στη γη και θα κάνουν μπάνιο στις μολυσμένες από ουράνιο θάλασσες μας, ενώ οι σοροί μας θα είναι για πολλά χρόνια η τροφή των μισημένων ρομπότ!

Κάνουνε υπομονή, και δεν είναι τυχαίο που επιβιώνουνε τρώγοντας σκατά ως επί το πλείστο, περιμένοντας το τέλος της ανθρωπότητας, για να μπορέσουνε και αυτές με τη σειρά τους να έχουνε την ευκαιρία να ζήσουνε το Αμερικάνικο όνειρο!

Πρόγνωση: Μετά την εξολόθρευση του ανθρώπινου είδους από το είδος το ίδιο, θα γίνουνε θρεφτάρια γιατί θα έχουνε πάντα φαγητό, και δεν θα απειλείται η σωματική τους ακεραιότητα από κανέναν. Αυτή τη στιγμή είναι fit διότι λόγω συνεχής απειλής, έχουν αποκτήσει τέτοιες αντοχές, που μπορούν να μείνουν χωρίς φαϊ για ένα ολόκληρο μήνα χωρίς να αποκτήσουν σημάδια ασιτίας. Στη χειρότερη, άμα πεινάσουν πολύ, μπορούν να φάνε τη γόμα από τα γραμματόσημα, και να’ναι καλυμμένες για τον επόμενο μήνα.

Ταυτότητα: Το τραγούδι που τις χαρακτηρίζει είναι το Artistz

από Τρύπες, με ιδιαίτερη έμφαση στο στοίχο που λέει:

«Ξημερώνει, που να κρυφτώ;
Δεν τ’αντέχω, δεν τ’αντέχω, δεν τ’αντέχω τόσο φως


Τεκμήριο #2: ΠΕΟΣ

ΝΑΙ! Είναι γεγονός! Κι αυτό δημιούργημα των τρομοκρατών Εξωγήινων είναι!

Δεδομένα: Το πέος κατασκευάστηκε από τους Εξωγήινους, με απώτερο σκοπό να μελετήσουν τον εσωτερικό κόσμο της γυναίκας. Αυτό γιατί η πολύπλοκη φύση της, ιντριγκάρει τους μελλοντικούς κατοίκους της γης.

Προσέξτε να δείτε που στηρίζω τη θεωρία μου:

Ιδιότητες: Το πέος λειτουργεί σαν μια αυτόνομη προέκταση του αντρικού σώματος. Αυτό στηρίζεται και από το γεγονός του ότι οι άντρες πολλές φορές δίνουν ονόματα στο πέος τους. Ονόματα που συνήθως δείχνουν μια μεγαλειότητα, όπως πχ. Μιτσάρας, Κατακτητής, Πρόεδρος, Μέγας Αλέξανδρος, και από το ότι συνήθως απευθύνονται σε αυτόν στο τρίτο πρόσωπο όπως πχ. «Ποιόν θέλεις περισσότερο; Εμένα ή τον φίλο μου;».

Προέλευση: Το πέος, μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη, να γίνει από 15 (λέμε τώρα) εκατοστά, άφαντο. Έχετε ακούσει για άλλο μέρος του σώματος που να μπορεί να εξαφανίζεται; Είναι παρανοϊκό! Εξαφανίζεται στις χαμηλές θερμοκρασίες, λόγω του ότι, ο πλανήτης των Εξωγήινων είναι πολύ θερμός παρά την έλλειψη ηλιοφάνειας (μη με ρωτήσετε γιατί, που να ξέρω εγώ πως λειτουργεί το σύμπαν;). Αυτό κάνει το πέος πολύ ευαίσθητο στις χαμηλές θερμοκρασίες, και στην περίπτωση αυτών, κρύβεται για να προστατευτεί.

Χρήση: Το πέος κρέμεται από το σώμα (όταν δεν κρυώνει), σαν προέκταση που είναι. Πέραν από τις κρεατοελιές, τίποτα άλλο δεν κρέμεται αμέριμνο από το σώμα. Η διαφορά του με τις κρεατοελιές, είναι ότι αυτό έχει χρήση: εμείς την λέμε τεκνοποίηση, μα η πραγματικότητα είναι πως είναι τοιουτοτρόπως σχηματισμένο, ώστε να εισβάλει στον εσωτερικό κόσμο της γυναίκας και βάση των αντιδράσεων της, να συλλέγει πληροφορίες για το πλάσμα αυτό, οι οποίες μεταφέρονται στους δημιουργούς του μέσω ενός πολύ εξελιγμένου microchip (σαν αυτό που έχουν οι κατσαρίδες), το οποίο ακόμα να καταφέρει ο άνθρωπος να ανακαλύψει. Πιστεύεται πως σε μερικά χρόνια, οι εξωγήινοι θα δώσουν στις γυναίκες τις ιδιότητες των κατσαρίδων, έτσι ώστε να επιζήσουν μετά τον πυρηνικό πόλεμο, και να ερωτοτροπήσουν μαζί τους.

Λόγοι Επιλογής: Ο λόγος που εγκαταστήσανε οι μελλοντικοί κατακτητές της γης αυτό το εργαλείο στους άντρες και όχι στις γυναίκες, είναι επειδή γνωρίζανε πως κανείς απ’αυτούς δεν θα προβληματιζότανε για τις μοναδικές του ιδιότητες, αλλά αντ’αυτού, θα νιώθανε εθνικά υπερήφανοι. Συν της άλλης, πολύ λίγοι θα φανταζόντουσαν τον λόγο της παρουσίας αυτού του ρομπότ. Μέχρι και κοτζάμ Freud ξεγελάστηκε. Είπε να το μελετήσει αλλά η έντονη σεξουαλική επιθυμία που του προκαλούσαν οι κόκες, μάλλον του συννέφιασε το μυαλό, και αντί να καταλήξει στον πραγματικό ρόλο ύπαρξης του πέους, κατέληξε πως τα κοριτσάκια γύρω στα 5 τους χρόνια, ζηλεύουν που αυτές δεν έχουν πουλάκι αλλά ο μπαμπάς τους έχει. Κατ’επέκταση, νιώθουν ερωτική έλξη προς τον μπαμπά τους, και μερικές φορές ο μπαμπάς τους υποκύπτει στις πιέσεις τους. Μετά κατηγορούν τον άνθρωπο για παιδεραστία. Δεν είναι πιο κατανοητή και πιο λογική η δική μου ερμηνεία επί του θέματος; Αυτή δεν είναι ρητορική ερώτηση.

Το Μέγεθος: Ο λόγος των διαφόρων φαλλικών (φαλλός = πέος σε στύση) μεγεθών που κυκλοφορούν στην πιάτσα, είναι ένας. Οι Εξωγήινοι, προσπαθούσαν μετά μανίας να υπολογίσουν βάση των γυναικείων αντιδράσεων, πιο είναι το καταλληλότερο μέγεθος για αυτές. Μέσα από χρόνια μελετών, κατέληξαν στο ότι, οι ασιάτισσες το προτιμούν μικρό γιατί το μεγάλο τις πονάει, οι μαύρες το προτιμούν μεγάαααλο γιατί το μικρό δεν το νιώθουν, και οι λευκές, προτιμούν το medium μέγεθος, γιατί άμα είναι κούτσικο, ούτε αυτές το νιώθουν, και άμα είναι τέρας, το φοβούνται (και κανείς δεν θέλει η υποψήφια δέκτης να είναι φοβισμένη, πέραν των βιαστών).

Απαντώντας στην κοινή απορία τόσων και τόσων αντρών, το μέγεθος ναι, μετράει, βάση του σε ποιαν φυλή ανήκει το θηλυκό τον κόσμο του οποίου θα εισβάλεις. Διότι, ο πρωταρχικός σου σκοπός, δεν θα έπρεπε να είναι η δική σου ευχαρίστηση, αλλά η δική της. Οι άντρες που το έχουν καταλάβει αυτό και το εξασκούν, θεωρούνται από τους Εξωγήινους πιο εξελιγμένοι Homo Sapiens από τους άλλους. Οι εξωγήινοι μάλιστα σκέφτονται να εφοδιάσουν τους πιο εξελιγμένους απ’αυτούς με τις ιδιότητες της κατσαρίδας, ως ανταμοιβή για την ξεχωριστή τους ιδιοφυΐα.

Πρόγνωση: Το τελικό σχέδιο έχει ως εξής. Οι Εξωγήινοι θα κάνουν ένα γκάλοπ, στο οποίο ο καθένας θα δηλώσει ποιας φυλής τα θηλυκά τους ελκύουν περισσότερο, και τότε ο καθείς απ’αυτούς θα εφοδιαστεί με το κατάλληλο μέγεθος φαλλού.

Μέχρι τότε η παρουσία των κατσαρίδων στη γη δεν θα έχει καμία χρησιμότητα, και θα τις στείλουνε όλες να κάνουν αποικία στον Άρη. Θα τους προσφέρουνε δηλαδή έναν ολόκληρο πλανήτη προς ένδειξη εκτίμησης για τη δουλειά τους (είναι πολύ δίκαιοι τελικά οι Σατανάδες ενώ ακολουθούν πιστά την Δαρβίνεια θεωρία ‘Survival of the fittest’ και απορρίπτουν την θεωρία του ίδιου που λέει πως η γυναίκα είναι ο ασθενές φύλο – τόσα ήξερε ο Δαρβίνος, τόσα έλεγε). Στον Άρη θα στείλουνε και τις σωρούς των μη διαλεχτών αντρών, για να έχουνε οι άξιοι εργάτες τους φαϊ να τρώνε μέχρι να ανακαλύψουν νέες πηγές τροφής. Οι εξωγήινοι θα μετονομαστούν σε Ενδογήινους και θα ζήσουν αυτοί καλά, κι εμείς (οι γυναίκες) καλύτερα.

Τελικό Σημείωμα: Το μόνο που μου λείπει για να αποδείξω την θεωρία μου, είναι η ανακάλυψη του microchip, αλλά αυτό θα το αφήσω να το κάνουν αυτοί που δεν σιχαίνονται (τις κατσαρίδες ντε).


Τη θεωρία την έχω από παλιά, αλλά το κείμενο το εμπνεύστηκα από τα 2 φοβερά κείμενα του Yo!Reekas: Κείμενο 1 και Κείμενο 2 (το απόλυτο σίκουελ). Δώκετε τον γυρό σας.

Advertisements
13 Comments leave one →
 1. Anonymous permalink
  10/03/2007 22:00

  Ti pineis kai den mas dineis????:)

 2. xfiles permalink
  11/03/2007 01:50

  γαμωτο! μας καταλαβαν….

  εχμ… θελουμε να συνθηκολογησουμε, ελα μια βολτα απο τα μερη μας να τα πουμε… 😉

 3. GouRouNi permalink
  11/03/2007 08:13

  Χμμμ… Καλά και τόσα χρόνια ακόμα σας ψάχνουν… με τα ρομποτάκια μας;…

  Αν δεν σας καταλαβαίνουν οι εξελιγμένοι aliens…τόσο καιρό…έχω απορία…

  Απο που και ως που… έχετε την απαίτηση να σας καταλαβαίνουμε εμείς… σε 2 εβδομάδες σχέση;;;;;;;;;

  😛 😛 😛

  Με τις κατσαρίδες δεν θέλω να ασχοληθώ.. 😛

 4. 11/03/2007 19:13

  @Anonymous
  Ό,τι πίνω, το κερνώ!

  @x-files
  Ενδιαφέρουσα η βόλτα…!
  Και όντως, σας πήραμε πρέφα! 🙂

  @Γουρούνι
  Οι απαιτήσεις υπάρχουν για να σε βοηθούν να στοχεύεις ψηλότερα.
  Αν ας πούμε, δεν υπήρχαν απαιτήσεις, θα μας καταλαβαίνατε στα 100 χρόνια, αντί στα 50. Κατάλαβες; Για το καλό σας το κάνουμε 🙂

 5. 12/03/2007 01:43

  Ο Μπιγκ Μπράδερ έφαγε το σχόλιο μου;

 6. Βέριτυ permalink
  12/03/2007 02:19

  Ρεξ: Εεεε γεναίκα… έλα τζαι εδώκαν μες τα σκουπίθκια μας πάλε! Φέρτο ανθρωποκτόνο να τους πιτίσουμεν! ΕΝ ΠΑΝΤΟΥ!
  Ντίνα: Ούλλο να διατάσσεις ξέρεις! Είσαι ένας τύρρανος(αυρος)! Έβαλα τζι εγώ Humanicon εχτές αλλά εν ψοφούν τα ευλοημένα! Αν καταστραφεί ο κόσμος εννάν τα μόνα που θα επιζήσουν!
  Ρεξ: Γεναίκα έρκεται πάνω σου…
  Ντίνα: ΓΙΑΞ!

 7. 12/03/2007 17:26

  To diko mou peos mporei kai milaei se mia akatalavistiki glossa pou mono ego katalavaino. Merikes fores leei polli sofa pramata pou me “sigkinoun”, opos mia fora mou ekmistireftei oti oi ginaikes leei einai stin ousia antres epistimones metamfiesmenoi se ginaikes gia na paratirisoun ta oria tis ipomonis tou antrikou plithismou… Episis mou eipe oti aidio einai stin ousia ena peos girismeno pros ta meso, “metamfiesmeno” me tetoio tropo oste na thimizei “apato” kati fisika pou den einai alitheia. Aftoi oi theoria eksigei apolitos Dio pramata:
  One: Oi Gay dimiourgithikan otan kapoioi epistimones fanerosan to mistiko tous se allous antres… alla oi defteroi sinexisan ta sexoualikas praktikas me tous epistimones logo ethismou, stis “ginaikes”. kai…
  Two: OLA TA PARAPANO EKSIGOUN GIATI EXO NA PAO 2 XRONIA ME GINAIKA…
  afta…
  please check my blog!

 8. 12/03/2007 19:12

  @Ηλίθιο Αγρινό
  Ναι ο πούστης. Και ήταν και ωραίο!
  (Ηλίθιο Αγρινό: “Πάντα εν ωραία τα comments μου”)

  @Βέριτυ
  Και η φαντασία οργιάζει…!

  @bpetridis
  Με άντρα πόσο καιρό;
  μουαχαχα είσαι για δέσιμο

 9. 12/02/2008 03:01

  xaxaxaxaxaxa poianoy idrymatos i istoselida einai ayti re paidia! xaxaxaxa

 10. 12/02/2008 03:02

  pantws gia tis katsarides prepei na symfwnisw ,.

 11. 12/02/2008 15:26

  Η ιστοσελίδα ανήκει στο “Ίνστιτούτο Ψυχιατρικής Έρευνας των Ιδιόρρυθμων Ραδικιών” (μπορεί να το έχεις ακουστά ως “Ινστιτούτο ΨΕΙΡΑ”), και χρηματοδοτείται από την πώληση του κορμιού της συγγραφέως (μπορεί να την έχεις ακουστά ως Psychia) το οποίο πάει πολλά.

  Και με τα πέη πρέπει να συμφωνήσεις.

  Καλωσόρισες!

 12. kapoios permalink
  16/04/2008 07:40

  de to tuto http://elffamilly.ning.com/

Trackbacks

 1. Dr. Ψωναρα’s Corner

Πε μας ρε!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: